3 sange fra det danske, amerikanske og sydamerikanske land

Julen er fantastisk, fordi vi er sammen med dem, vi holder af, og det hele oser af kærlighed. Men noget af det som mange elsker ved julen, som lige giver prikke over i’et, er julesangene. Her nævner jeg 3 af mine ynglingssange fra 3 forskellige lande: Danmark, Amerika og Sydamerika.

Min danske favorit sang:

Jeg ved ikke, om det lige er en julesang, men når det er jul, så hører jeg faktisk den danske nationalsang. Der Er Et Yndigt Land. Jeg får kuldegysninger, når jeg hører den, og fordi vi lever i Danmark og hygger på højt niveau som vi danskere gør. Så syne jeg bare den sang passer rigtig godt ind i julen. Selvom jeg også hører sangen andre tider på året.

Min amerikanske favorit julesang:

USA har lavet rigtig mange julesange som i rigtig mange! Det er svært at vælge, for der er jo altid over Wham’s Last Christmas, men jeg må nok erkende, at den sang, som slår benene væk under mig, er Driving Home For Christmas af Chris Rea. Den sang er emotionel og sætter hver en følelse op i mig. Første gang jeg hørte den, synes jeg, at det var en trist sang, men efter jeg hørte den et par gangen så opdagede jeg, at den faktisk ikke var trist, men romantisk og kærlig!

Min favorit sydamerikansk julesang:

Da jeg skulle vælge denne sang, var jeg slet ikke i tvivl, om hvilken det skulle være. Vi skal til Puerto Rico, og vi skal have fat i José Feliciano. Sangen hedder Feliz Navidad, som betyder Glædelig Jul på spansk. Det er en sang, som er simpel, så selvom man ikke kan spansk, så kan man synge med. Og så er det også vær at nævne, at den gør én glad og får lyst til at danse rundt i juleglæde.

6 comments

  1. You completed a number of good points there. I did a search on the subject matter and found mainly people will agree with your blog.

  2. The subsequent time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my choice to learn, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you could possibly repair for those who werent too busy on the lookout for attention.

  3. Woah! I’m really loving the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between usability and visual appeal. I must say that you’ve done a awesome job with this. Additionally, the blog loads very fast for me on Firefox. Outstanding Blog!

  4. Very interesting info !Perfect just what I was searching for! “If you could choose one characteristic that would get you through life, choose a sense of humor.” by Jennifer Jones.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *