Bevar overblikket i dine investeringer med den mentale podcast

Uanset om det drejer sig om hardcore investeringer i bygninger, fremtiden eller andet, eller du mere hælder til at investere på det nu skrantende, og derfor måske, håbefulde aktiemarked, eller om du er til de sene aftentimer med online poker, hvor de store gevinster kan hentes. Uanset hvad du hælder til, så vil økonomi og at varetage denne eventuelle formue på bedst mulig vis, altid veje højt.

Det gør ondt at tabe penge

Derfor benytter flere og flere danskere sig nu af en eller anden form for mental berolighedstræning. Det kan være små lydfiler på youtube, motiverende og selvtillidsboostende taler på spotify eller det kan være du også lytter til podcasten Det Mentale Forspring. Podcasten bliver på næsten ugentlig basis opdateret med nye episoder, som alle berører og omhandler de klassiske og samtidig også yderst udfordrende mentale områder. Alt indholdet går under paraplyen præstationspsykologi.

Præstationspsykologi er seneste skud på stammen i verdenen for personlig udvikling og personlig velvære. Denne tilgang anvendes og udfordres på godt og ondt i podcast episoderne. Tilgangen er nemlig at give alle lytterne rig mulighed for at finde hoved og hale i de mange eksponenter der er indenfor selvudvikling, men samtidig også at give lytteren det komprimerede og vigtigste indhold af eksempelvis selvtillid, nervøsitet eller angst. De to værter giver nemlig altid til sidst en afrundning og et par let tilgængelige øvelser, som du som lytter med det samme kan give dig i kast med.

Det kan kun opfordres at give episoderne et lyt. Du risikerer nemlig at blive klogere, mentalt stærkere, bedre og måske endda rigere. En af de centrale og gentagende områder i podcasten er nemlig bevidsthed, rolighed og at være i balance og kontrol over dig og dine handlinger. Dette kan selvsagt stort set alle danskere nu og i fremtiden altid drager nytte af, da vi inderst inde nok alle sammen godt ved, at vores “dummeste” beslutninger ofte har været forhastede og ikke velovervejede.

Du finder podcasten hos din favorit podcastudbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *