Dåbskjoler til piger

Klæd din lille pige på i den flotteste dåbskjole på hendes særlige dag. At finde en barnedåbskjole til din lille kan være lidt af en opgave. Her vil vi dele nogle smukke babypige dåbskjole ideer, som du kan prøve til din lille prinsesse.

 

Sød babypige dåbskjole

Du finder et bredt udvalg af dåbskjoler til din babypige, der kommer med elegant design og bløde stofdetaljer hos Oli Prik. En bomuldskjole med snøretræk er en unik og traditionel måde at klæde din pige på. Ingen tvivl om, at hun vil se fantastisk ud og også føle sig godt tilpas. Du finder en kjole med et kort elastisk ærme eller kan gå med et langt ærme. Blondetræk på overdelen og kjolen tilføjer klasse til det overordnede look. Taljen kommer med et par folder, så den ser smukkere ud.

 

Du kan vælge en kjole med blondeaccenter på sømmen eller gå med en satinkant på sømmen. Kjolen kommer med en blød bomuldshætte med blondefinish, hvilket gør den til en perfekt dåbskjoler til piger.

 

Blonde og silke baby pige kjoler

Få hende til at ligne en prinsesse på sin særlige dag med en dåbskjole i blonder og silke. Med blødt og blankt silkestof og blonder på ærmernes overdel og søm er denne dåbskjole en af ​​sin slags. Det ser unikt ud og har en smag af tradition med en blanding af moderne touch. Du finder en silkekyse med et outfit, der har blonder på fælgen. Hvis du synes, at dåbskysens snorestil er for kedelig af et udseende, skal du vælge en, der kommer med et elastikbånd, der gør, at kysen bliver på plads.

 

Broderet babypige dåbskjole

Der er også broderivarianter af dåbskjolen, hvor overdelen og kysen vil have broderede mønstre på, hvilket gør dem smukke og skiller sig ud fra resten. Dåbskysen kan være simpel eller en, der har en victoriansk stil knyttet til sig. Denne stil på kysen, sammen med den broderede kjole, bringer traditionel og tidligere mode ind. Så hvis du vil holde det hele traditionelt og smukt, er dette outfit helt sikkert til din babypige.

5 comments

  1. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a completely different topic but it has pretty much the same layout and design. Superb choice of colors!

  2. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

  3. certainly like your web-site but you need to check the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless I’ll definitely come back again.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *