Derfor skal du bruge e-mail marketing i din virksomhed

Mange ville mene, at e-mail marketing for længst er et dødt medie. Sociale medier har taget verden med storm, og rigtig mange fokuserer deres marketingsstrategier på Instagram, TikTok og Facebook.

Selvom bred markedsføring altid er en god ide, så bør man ikke underkende e-mailmarkedsføring. Faktisk har strategien vist sig at skabe vækst for virksomheder langt mere end på andre platforme.

En markedsføringskanal til alle

Stort set alle store danske virksomheder er med på e-mail marketingsbølgen. Hvorfor? Kort sagt, fordi det virker.

E-mail marketing har vist sig at generere mere vækst, udløse flere salg og tiltrække flere kunder end nogen anden marketingsform.

Ofte skyldes det, at e-mail marketing skaber en direkte kontakt til kunden og så kan indholdet personliggøres til målgruppen. Derfor benytter mange virksomheder sig af bureauer som Poetype, som kan hjælpe dem godt i gang med deres e-mail marketingsstrategi.

Hvad kan et marketingsbureau?

Poetype er blot en af mange marketingsbureauer, som har specialiseret sig i e-mail marketing.

Bureauets fineste opgave er at generere autentisk content fra din virksomhed ud til kunderne via e-mail. E-mail marketing kræver nemlig et hårdt benarbejde, hvis det skal gøres ordentlig.

Kunderne skal have lyst til at læse e-mailen og skride til handling. Det nytter ikke noget at spamme sine kunder med mange ligegyldige mails, for så ender de med at afmelde sig. God e-mail marketing er altså lidt af en kunst at mestre, hvis man gerne vil have succes med det.

Ikke nok med det, så skal e-mail korrespondancen mellem virksomheden og kunderne vedligeholdes løbende. Det er ikke nok blot at sende en enkelt e-mail afsted, hvis man gerne vil generere vækst. Men alt dette, og meget mere, kan du få hjælp til hos marketingsbureauer som foreksempel Poetype.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *