Er vi blevet fuldkommen materialistiske?

Det rygtes at mange er afhængige af følelsen af materielle ting. Det kender jeg selv til, følelsen af at dejlig varm hånd-me-down sweater på ryggen, da den var min og jeg havde den på, føltes fantastisk!

Men hvad gør vi ved vores afhængighed af ting? Hvad kan vi gøre for os selv, for at befri os fra dette ønske om at få flere ting? Vi vil senere i denne artikel finde ud af nogle ideer til at hjælpe dig med at komme over dit ønske om ting og lære, hvordan du lever et meningsfuldt liv med færre ting og uden at fratage dig selv eller andre de ting, du har brug for og ønsker.

Gør derfor det, som gør dig glad. Du skal ikke lade dig styre af andres forventninger, men derimod være tro mod dig selv og nyd livet, mens det kommer.

Rådene fra dem, der beskæftiger sig med livet, er meget vigtige for en person, der lige er begyndt på denne rejse, for at finde vej i verden med en vis antydning af succes og lykke; trods alt, hvis vi alle vidste, hvordan tingene ville gå, da vi var unge, ville der ikke være behov for at stå ud af sengen om morgenen – i hvert fald indtil den første kop kaffe kom…

Men vi ved ikke, hvad der vil ske næste gang.

Det sådan det hænger sammen med afhængig, det reflekteres også på sneaker entusiaster, som elsker Jordan 1 og lignende, fordi de elsker at eje et par sko, der er unikke og seje og har det gode ry på markedet med så mange mennesker, der elsker dem på grund af deres stil, og hvordan de ser ud til, at det Jordan skomærke skal bæres af dem selv eller deres venner såvel som andre, og de føler sig stolte af det, især når de bliver set iført et par af de Jordan-sko, fordi det er et mærke, der har eksisteret siden 1985, der startede fra Jordan 3s og Jordan 6s, som var nogle af de første Air Jordans, der kom på markederne, men det var Jordan 11 og Jordan 4, der lettede.

3 comments

  1. I am really loving the theme/design of your weblog.
    Do you ever run into any web browser compatibility problems?
    A few of my blog readers have complained about my blog
    not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox.
    Do you have any advice to help fix this issue?

  2. Its superb as your other posts : D, thankyou for putting up. “Too much sensibility creates unhappiness too much insensibility leads to crime.” by Charles Maurice de Talleyrand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *