Fra drømmen om kørekortet til virkeligheden

Det er lige foran mig. Det stor gule skilt, som betyder fryd mad, for billige penge. MacDonalds. Jeg sidder i min bil på MacDonalds parkeringspladsen. Det er midt om natten, og jeg er omringet af kulsort mørke. Jeg har aldrig været lykkeligere. Jeg ser ned på burgeren i min hånd, og gør mig klar til at nyde et godt og yderst usundt måltid. I det jeg bider ned i burgeren transformere det store MacDonalds skilt sig til det hvide skilt som staver ordene TopGearTrafik. Og i stedet for at sidde på MacDonalds parkeringsplads er jeg foran køreskolen i Vanløse.

Det er måske ikke hvor min drøm var, men det er et skridt på vej derhen. For hvis jeg gerne vil sidde i min bil og spise en burger, kræver det, at jeg har en bil, og for at jeg kan få en bil, skal jeg kunne køre bilen. Og hvis jeg gerne vil køre i bilen, skal jeg først have et kørekort. Og det er sådan set hvorfor vi er her. Jeg ledte længe, jeg ledte grundigt og jeg ledte målrettet efter den bedste køreskole. Og den bedste skole var denne her ud fra deres ry og TrustPilot anmeldelser. De havde alt. En masse forskellige former for kørekort, en masse rådgivning og en masse positive anmeldelser. Det er også en ret god og fængende hjemmeside de har. Den fik i hvert fald mig solgt. Så jeg tilmeldte mig, ventede på respons, og nu er jeg her. Og lad mig sige en ting, jeg glæder mig. Jeg er bare en smule nervøs. Jeg har ventet på det her længe, og nu hvor jeg er her, er jeg en smule nervøs. Bare en smule. Så jeg står der i et minut. Så to. Men på femte minut trækker jeg vejret dybt ind, tager det ene skridt efter det anden, og åbner døren…

18 comments

  1. obviously like your web site however you need to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I in finding it very bothersome to inform the reality nevertheless I’ll definitely come again again.

  2. I’m commenting to make you understand what a terrific encounter our princess had reading your web page. She noticed a wide variety of issues, with the inclusion of how it is like to have an excellent coaching style to let most people smoothly fully understand a number of multifaceted subject matter. You truly exceeded visitors’ expectations. I appreciate you for providing these great, trusted, educational as well as cool tips on the topic to Mary.

  3. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  4. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

  5. I just couldn’t depart your web site prior to suggesting that I really enjoyed the usual information a person provide in your visitors? Is gonna be back ceaselessly to check up on new posts.

  6. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *