Fuldend looket med et par smykker – men husk at passe på dem

Når selv den mindste solstråle bryder frem bag skyerne, er mange kvinder tilbøjelige til at springe i en sommerkjole. Det lægger op til at vise flotte nye kjoler frem, og endeligt nyde sommeren er her. Men måske synes du, at der mangler noget. Noget, som kan fuldende dit sommerlook. Måske et par Georg Jensen smykker? Et par smykker såsom en ring, en halskæde eller øreringe? 

Halskæde, ring eller armbånd

Der er ingen tvivl om, at mange kvinder elsker at bære smykker, og at man har gjort det længe. Og især Georg Jensen smykker kan være et stort hit blandt mange kvinder, når det kommer til halskæder, ringe og armbånd. Se de forskellige Georg Jensen smykker her: https://bonells.dk/georg-jensen-smykker/.

Men når man kigger på smykker, er der nogle visse ting, man bør være opmærksomme på. Halskæder er som ofte one size, men når det kommer til ringe og armbånd, kan det være en god ide at lede efter en størrelsesguide. Dermed er du sikker på, at dit næste smykke passer til netop dig. 

 

Dog kan det også være en rigtig god ide at kigge i retning af, hvordan disse smykker skal vedligeholdes. Ved at vedligeholde dine smykker er der større chance for, at smykkerne holder sig pæne, og at du kan bruge dem til din sommerkjole.

Vedligehold dine smykker

Det kan være til stor gavn at vedligeholde sine Georg Jensen smykker, så de holder sig pæne og flotte. Jo mere smykkerne bruges, jo oftere skal de rengøres, og derfor bør de rengøres, alt efter hvor ofte de bruges. Men et andet godt tip er også, at sådan et par smykker også bør tages af, når du eksempelvis skal lave havearbejde eller motionere. Ydermere kan smykkernes flotte udseende også bevares ved ikke at sætte dem i kontakt med eksempelvis make up og hårspray.

2 comments

 1. I know this if off topic but I’m looking into
  starting my own weblog and was curious what all is required to
  get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost
  a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure.

  Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
  Appreciate it

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.