Giv dig selv lidt ekstra stil

Mange ser visse elementer fra de ældre tider som noget med en særlig charme over sig. Det kan virke underligt og fremmed for os at møde en ung fyr med monogel og stok; men vi kan ikke benægte at der er stil over det. Det er stil til ekstremerne, men stadig stil.

Men der er mange som gerne vil have en lignende klasse over sig uden at skal gå helt derud hvor man tales i en særlig, træt tone og går som var man sømmet til et bræt. Spørgsmålet er jo så hvad kan man gøre som er tættere på den ordinære hverdag, men som stadig fungerer som en prik over det gamle i.

Personlig, rolig og tematisk

Fordi rigtig mange ting i dag er blevet digitalt, så har det fysiske, håndskrevne brev også fået en anden værdi. Det tager ingen tid i denne verden at skrive et længere stykke læseligt tekst og klikke Enter i et chatrum. Uden at gøre meget, så vil et håndskrevet brev alene have en anden betydning over den digitale chatbesked. Har du et ønske at gøre yderligere ud af det, så kan du kigge efter kalligrafi og øve dig på din håndskrift. Dette er mere over i det besværlige og mange vil argumentere for at du trækker dig selv mere hen i en niche der går udover hverdagsoplevelsen. Til sidst kan du overveje at skaffe dig en signetring. Signetringe har i den grad en imponerende og stilrig historie over sig. Vi kender det nok mest fra middelalder- og fantasy film. Her er det traditionelt en konge som ved slutningen af et vigtigt dokument drypper noget voks ned under sin signatur og med sin signetring gør dokumentet officielt og gældende.

Symbolik og smykker

Alene det at gå med smykker, er noget mange synes om. Der findes mange mænd der render rundt med store halskæder og fingerringe som har en tillagt betydning. At eje en signetring har den lille ekstra detalje ved sig, at den indeholder et symbol der skal føre tilbage til ringens ejer. En signetring kommer på den måde til at skille sig ud. Er man iblandt mange venner som selv godt kan lide at gå med ringe, så har de ikke en ring der er så personlig. En undtagelse ville være hvis det var en vielsesring. Fordi den er unik og bærer sådan et symbol, så kommer den til at være mere blæret end andre ringe. Den viser omtanke omkring hvem man er. Symbolet i ringen viser hvad man ønsker at blive associeret med og oftest benytter man nogle af sine fritidsinteresser til at opbygge sådan et symbol. Lykkes det at kombinere de håndskrevne breve med en god håndskrift og et symbol i bunden, så har man opbygget noget der siger noget til folk. Det bedste ved det er at du har så simple elementer der giver så meget, og det eneste der virker utraditionelt for den gennemsnitlige hverdag vil være den lille, meget smarte fingerring.

10 comments

  1. I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *