Gør som mange andre danskere – forbedr din bolig under coronakrisen

Mens vores sociale kalender er ryddet, har mange danskere kastet sig over forbedringer af hjemmet under coronakrisen. Det kan være en omgang maling, en ny terrasse eller de helt store ting, uanset gavner det vores selvfølelse, og vi får et dejligt løft i energien når vores hjem bliver kræset for.

Hvad koster det?

Det er selvfølgelig afgørende for hvad du kan lave, om økonomien er til stede for at kunne gøre det. En oprydning i skuret er ganske gratis, mens større projekter kræver mere økonomi. Har du ikke sparet om kan du overveje at tage et mindre lån som du over tid kan afdrage.

Kig altid dit budget igennem for at vurdere om du faktisk har råd til en fast udgift til lån, men har du luft til det, kan det være en måde hurtigere at opnå dine mål fordi du har økonomien nu og her. På nettet kan du undersøge hurtig lån trods rki og flere andre muligheder, som passer til dig og din økonomi.

Hvad skal du kaste dig over først?

Okay, du kigger rundt, og finder en overvældende mængde af ting, som du gerne vil have lavet. Skriv dem alle sammen ned og prioriter dem overfor hinanden, undersøg også estimater for hvad de forskellige ting vil koste dig, så du har et billede af hvor langt dine penge rækker.

Er du en af dem der er påvirket af at være hjemsendt, så har du jo meget tid til rådighed, men omvendt ved du ikke hvornår du kommer i arbejde igen.

Sørg derfor over at tænke noget bæredygtighed ind i de enkelte projekter, forstået på den måde, at du har en plan for hvordan du kan afslutte dem hvis du starter arbejde igen fra den ene dag til den anden.

Er det udendørs du vil give facaden en tur, eller skal haven have et løft så du kan nyde den lidt ekstra til sommer. Hvis det er tilfældet, så er det måske en oversigt over typer af brombærbuske du skal finde, så du og børnene kan få blå fingre og plukke brombær til sommer.

Nu er du så småt klar til at gå i gang med dit første projekt og forbedre din bolig. Brug din tid godt, og husk det er ikke hvorvidt dit hjem ligner forsiden af Bo Bedre der rangerer i forhold til at have forbedret din hverdag. Det er de små ting som gør jeres dage lige lidt nemmere, skønnere eller rarere.

En knagerække som I mangler i gangen, et højbed med spiselige ting, eller hvad end der nu kan give jer ekstra nydelse i hverdagen. Godt begyndt er halvt afsluttet. God fornøjelse med dine forbedringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.