Har du penge som skidt og mangler en ny cykel? Så overvej en af disse!

Mere end 123.000 danskere kan kalde sig dollarmillionærer, og for nylig vandt en heldig dansker fra Blåvand mere end 750 mio. kr. i Eurojackpot. Med så mange penge på lommen, kan man hurtigt komme i tvivl om, hvad man egentlig lige står og mangler, når de oplagt drømme om rejser og ny bil er indfriet.

Danskere med penge på lommen er ikke dem, der har mest travlt med at vise deres rigdom i offentligheden, men hvis penge ikke er et problem, og man bare drømmer om en ny cykel, har vi samlet et par bud på nogle modeller til dem med dybe lommer. Læs med her og se, hvad du kan få af to-hjulet transport, hvis penge ikke er et problem.

House of Solid Gold 24K Gold Extreme Mountain Bike

$1,000,000

Denne mountainbike fra House of Solid Gold er måske den mest luksuriøse cykel på markedet og er næsten udelukkende fremstillet af 24-karat guld. Selv dækkene er lavet af massivt guld! Sadlen er alligatorskin og stellet er pyntet med hundredvis sorte diamanter og gyldne safirer. Hvis du ønsker at lave et decideret rigmandsstatement med din cykel – og har en million dollars til overs – så kan du glæde dig over, at cyklen er fremstillet i hele 13 eksemplarer. Den er dog nok bedre egnet til udstilling end til reelt brug.

Butterfly Trek Madone

$500,000

Bliv flot kørende på denne ekstravagante racercykel, der er designet af den verdensberømte engelske kunstner Damien Hirst i samarbejde med Trek. Hirsts kunst beskæftiger sig tit med døden og døde dyr. Det er ingen undtagelse her – hele cyklens stel og hjulenes fælge er dekoreret med ægte sommerfugle. Stellet er dog udført i kulfiber. Der blev kun fremstillet 10 eksemplarer af denne specielle Butterfly-model. Med en pris på 500.000 dollars, er der tale om en cykel i den helt dyre ende.

Trek Yoshitomo Nara

$200,000

Et kunstværk på to hjul. Cyklen er designet af den verdensberømte japanske kunstner Yoshitomo Nara, og er lavet af kulfiber. Cyklen er håndmalet med Naras signaturfigurer. Lance Armstrong fik denne skræddersyede cykel som den første i forbindelse med 2009-udgaven af Tour de France. Der blev kun lavet 13 eksemplarer af denne cykel, så den er ganske eksklusiv. Hvis du er heldig at støve en op, kan du forvente at betale 200.000 dollars eller mere på brugtmarkedet. Til gengæld er det nok tvivlsomt om de 13 cykler har været taget i brug af deres nuværende ejere.

Merida ONE-SIXTY 9000

$160.000

Dette er en top-of-the-line mountainbike, der er lavet af det, – for cykelbranchen stadig eksotiske stelmateriale –, titanium. Den har en ramme og forgaffel i kulfiber og er udstyret med de bedste komponenter, du kan købe for penge. Cyklen vejer kun 7,8 kg, hvilket gør den til en af de letteste mountainbikes på markedet ved sin udgivelse. Og med en pris på 160.000 dollars er den også en af de dyreste. I modsætning til de øvrige cykler på denne liste, er der tale om en cykel, som rent faktisk er bygget til at blive brugt.

Der findes også billigere cykler…

Selvom lommerne er dybe, kan man måske se det fornuftige i at betale en smule mindre for sin nye cykel, hvis den altså rent faktisk skal bruges til at cykle på. Hvis det er tilfældet, finder du en række billige cykler fra bl.a. Trek, som er noget mere overkommelige rent økonomisk, på bikeland.dk. Her finder du altid et godt tilbud på cykler fra mange af de store brands på markedet.

 

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.