Jeg ville udvide mine jobmuligheder

Da jeg langsomt åbnede mine øjne, kunne jeg mærke en blanding af spænding og nervøsitet i luften. Det var dagen, hvor jeg ville få svar på, om mit PRINCE2 Practitioner kursus som jeg har fået taget hos Mentorix.dk. Jeg havde arbejdet hårdt, investeret tid og energi for at forbedre mine projektledelsesfærdigheder og øge mine chancer for professionel vækst. 

Mens jeg strakte mig og lod morgensolen skinne ind i mit værelse, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvor meget jeg havde udviklet mig gennem dette kursus. PRINCE2-metoden havde åbnet mine øjne for en helt ny tilgang til projektledelse. Jeg var blevet bevæbnet med redskaber, koncepter og bedste praksis, der ville styrke mine evner som projektleder og gøre mig mere attraktiv for arbejdsgivere. 

Med spænding gik jeg hen til computeren for at tjekke mine e-mails. Min puls steg, da jeg så en besked med emnet “Resultater af PRINCE2 Practitioner kursus”. Jeg åbnede e-mailen med rystende hænder og læste ordene, der ville forme min fremtid: “Tillykke! Du har bestået dit PRINCE2 Practitioner kursus med fremragende resultater.” En bølge af stolthed og lettelse skyllede gennem mig. Alt mit hårde arbejde havde båret frugt, og jeg havde bevist min kompetence som projektleder. 

Med min PRINCE2 Practitioner certificering i hånden kunne jeg allerede forestille mig de nye jobmuligheder, der ville åbne sig for mig. Jeg vidste, at mange organisationer søgte dygtige projektledere med PRINCE2-ekspertise. Min certificering ville skille mig ud fra mængden og give mig en konkurrencemæssig fordel. Jeg ville være i stand til at påtage mig mere komplekse projekter, arbejde med større teams og være med til at lede organisationer mod succes. 

Men det var ikke kun de eksterne muligheder, der begejstrede mig. Jeg følte også en indre glæde ved at have udvidet min horisont og udviklet mig som fagperson. PRINCE2-metoden havde givet mig en dybere forståelse for projektledelse og et stærkt fundament at bygge videre på. Jeg var klar til at anvende mine nye færdigheder, udforske nye udfordringer og fortsætte min personlige og faglige vækst som projektleder. 

Så mens jeg begav mig ud i dagen, bar jeg min PRINCE2 Practitioner certificering med stolthed. 

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *