Kan du heller ikke vente til foråret?

Den lange vinter har været mørk og langtrukken. Der har været få lyspunkter, og de lukkede butikker, forsamlingsforbuddet og alle de andre restriktioner har kun gjort det til en endnu hårdere januar end ellers. Januar er om muligt en af de mest triste tidspunkter på året. Der er ikke særlig meget formildende over den måned, som kommer efter decemberhyggen. Det er meget svært at finde glæde ved den måned. Men så må man gå i tænkeboks.

Der er ikke længe til, og vi har bestemt været tålmodige

Foråret kan betyde ekstra arbejde. For der er mange ting, der skal ordnes i haven, så vi kan nyde godt af den hele sommeren. Måske skal du lave beskæring af frugttræer eller grave i din køkkenhave. Der skal måske luges, og der skal måske gøres klar til nye lækre sommergrøntsager. Det kan være, at det er tid til at få styr på renovering af huset, og der kan være nogen, der stadig holder traditionen med forårsrengøring i hævd. Så på mange punkter er foråret en tid, hvor vinterens ro erstattes af flittighed og arbejde. Men det er kun godt at komme udenfor og mærke den sunde livgivende sol på kinderne.

Årstiderne giver os noget forskelligt

Mange tænker på vinteren som en tid til ro og hygge. Her går vi i hi som bjørnen, og vi kan måske bruge mørket til at reflektere. Natten kan være en vidunderlig og magisk tid, og den er længere om vinteren. Mørket giver rum til fantasi, og alt det vi ikke kan se, kan vi måske se indeni i stedet. Det er nu, at det er tid til drømme og længsler, og måske skal vi ændre på nogle af vores mål. Det kan være en svær og hård proces, og det er måske derfor mange oplever en form for vinterdepression. Især fordi man kan føle sig låst i livet, og man kan føle, at der vitterligt ikke er muligheder for at rykke sig. Men så er det bare med at mærke efter indeni. For der er altid de små smuthuller, som man ikke har opdaget.

Forkølelse kan være et signal

Det er en dejlig tid, når foråret kommer med varme og lys. Men mange smider alt det varme tøj for hurtigt, og så bliver de kolde. Der kan ofte følge en dum forkølelse med, og derfor kan det være en god ide at investere i bambus strømper mænd, og de kommer tilmed i nogle sjove farver, så det føles knap så vinterkedeligt. Det er med at møde forårsfornemmelserne med noget af den farve, som vi alle har savnet. Det er de færreste, der kan vente på, at bøgebladene udspringer i lysende grøn.

7 comments

  1. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

  2. Hi there! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to take a look. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Wonderful blog and superb design.

  3. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *