Kan jeg låne penge, når jeg står i RKI?

Nej, det kan som udgangspunkt ikke lade sig gøre for dig at låne penge, når du står i RKI. Det kigger vi nærmere på her.

Find voksen flyverdragt her.

Næsten alle døre lukkes for dig

Når du er i RKI, sker der desværre det, at næsten alle døre lukkes for dig, når det kommer til økonomiske muligheder. Der er stort set ingen, der er interesserede i at låne penge ud til dig, når du er i RKI, og du har også svært ved at købe ting på afbetaling som fx ny bil, nyt køkken eller hvad det nu kan være, hvor du tit kan købe på afbetaling. Derfor er det altså ikke godt for dig at komme i RKI, hvis du gerne vil have masser af muligheder for dig og din familie.

Her er dine muligheder

Er du i RKI har du ikke mange muligheder for at låne penge. Der er dog nogle enkelte muligheder, men de er ikke store. Den første mulighed er at låne penge via en kautionist. Det er med andre ord en person, der står inde for dit lån og som skriver under på lånet sammen med dig eller for dig. På den måde er det vedkommende, der står for gælden, og som har det endelige ansvar, og det kan være svært at finde sådan en person, når du er i RKI. Dernæst kan du fx tage et kig på at sætte ting i pant for at skaffe penge.

En god idé at undgå RKI

Derfor er det altså alt i alt en god idé at undgå at komme i RKI til at starte med, hvis du geren vil have gode muligheder for at låne penge, når du har lyst til det. Det er som udgangspunkt ikke svært at undgå RKI. Det handler bare om ikke at sætte dig dyrere i det, end du har råd til, og altid betale dine regninger til tiden. Er du kommet i RKI, er det bare i gang med at lave en plan for, hvordan du kan kæmpe dig ud af det igen.

8 comments

  1. hi!,I really like your writing very so much! percentage we keep in touch more about your article on AOL? I need a specialist on this area to unravel my problem. Maybe that is you! Looking forward to see you.

  2. Howdy just wanted to givе yօu а quick heads up ɑnd let
    you know ɑ few of thе images аren’t loading properly.
    Ӏ’m not sure why but I think itѕ a linking issue. Ι’ve tгied it in twօ diffеrent internet browsers and botһ shօw the
    same results.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.