Mig og mine venners beslutning

Det var en onsdag, og jeg var sammen med vennerne. Vi havde lige fået fra skole, og vi alle tog hjem til mig. Der skulle vi spille lidt Fifa, og bare spise snacks. Det plejede vi alligevel gøre 1-2 gange om ugen, og det var ret hyggeligt. Vi kæmpede altid om hvem der var den bedste til Fifa. Jeg vandt for de meste over dem alle, og det endte nogle gange med at de blev sure. Men vi alle havde alligevel en god tid. Efter vi havde spillet i noget tid, snakkede vi. Vi snakkede om alt muligt, vi begyndte også at snakke om, om vi skulle starte til noget sammen igen. Det kunne være badminton vi spiller hver uge eller noget lignede. Der kom min ven så med en ide, som jeg aldrig har hørt før. Han har nemlig overvejet at starte til et jagttegnkursus, så han kan jage. Det åbenbart noget som han har overvejet længe, som han har hørt fra hans far af. Hans far har nemlig taget et kursus, og jager en gang imellem. Lige da jeg hørte det, tænkte jeg måske ikke helt at det ville blive til noget, men efter at vi havde snakket om det i noget tid endte det alligevel med at vi alle tilmeldte os. Vi tilmeldte os hos jagttegnkurser.dk, og det at jeg virkelig glad for at jeg gjorde. Jeg elskede det. Det var bare så spændene, og jeg kunne ikke vente på at kunne tage ud med mine venner i skoven, og jage. Vi lærte om alt mulige regler, og hvilke dyr man kunne jeg. Vi lærte om distance, og om våben. Jeg elskede det bare. Jeg fortalte det videre til min familie, og de alle syntes det var så spændene. Det endte med at min bror også tog et kursus. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *