Min moster babyshower

Det var en tirsdag morgen. Jeg var lige stået op. Jeg var virkelig træt. Jeg måtte bare have skolen overstået. Jeg fik taget tøj på og børstet mine tænder. Jeg havde ikke lige appetit til at spise morgenmad i dag. Jeg havde 30 minutter til at komme i skole. Det tænkte jeg at jeg sagtens kunne nå. Jeg tog mod busstopstedet, og ventede ikke længe på bussen. Den kom efter 2 minutter. Jeg nåede i skole i god tid. Jeg havde fri 13 i dag, så det var heldigvis ikke en af de helt hårde dage. Jeg sad i skolen og virkelig kedet mig. Jeg ville bare gerne hjem. Da klokken endelig blev 13 fik jeg fri og jeg skulle bare hjem, og have en lur. Jeg sov lige 1-2 timer. Det var virkelig dejligt. Senere i dag skulle jeg til min mosters babyshower. Det glædet jeg mig faktisk til. Hun er gravid, og jeg glæder mig til at finde ud af om det er en dreng eller pige. Man skulle tage blå tøj på hvis man troede at det var en dreng, og så skulle man tag pint tøj på hvis man troet det var en pige. Jeg troet at det var en pige, så jeg tog derfor pink tøj på. Der gik så noget tid og jeg tog hen til min moster. Hun havde lejet et telt fra festgear.dk. Hun havde virkelig pyntet op. Der var balloner, banner og en masse andet. Jeg blev overrasket over hvor flot der var. Jeg spurgte hende hvor hun havde alt den pynt fra og hun sagde at det hele kom fra shop.festgear.dk. Det var virkelig smukt. Det blev et godt babyshower, og det endte med at jeg havde ret. Det var en pige som de skulle have. De var virkelig glade, og det hele var bare godt.

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *