Parterapi – styrker kontakten mellem jer

Parterapi – styrker kontakten mellem jer

Når vi vælger at gå i parterapi, så arbejder vi samtidig med at styrke kontakten til hinanden, som måske er blevet slidt og svækket pga lang tids trivialiteter med børneopdragelse, praktiske gøremål, hvor så romantikken og nærheden så til gengæld er røget i baggrunden. Og umiddelbart kan det være svært at finde den igen, fordi min ægtefælle føles allermest bare som en arbejdskollega.

Det betyder desværre ofte, at vores kommunikation bliver vanskelig og så ryger vi meget nemt ind i nogle ret uhensigtsmæssige mønstre, som kører i ring igen og igen, desværre. Her kan det være en rigtig god ide, at arbejde målrettet på at skabe den gode kontakt igen, for vi længes jo efter den gode, omsorgsfulde kontakt.

Tit og ofte har vi prøvet at løse de udfordringer vi står med i parforholdet. Måske har lige lyttet til podcasts eller gjort jer tanker om, hvordan I kan rette op på jeres relation.

Det kan være en stor overvindelse, sådan at beslutte sig for at gå i parterapi. Og grænseoverskridende sådan at have en fremmed person ind og forholde til jeres allermest intime og private affærer. Især mand kan have det ret stramt med det, og det forstår man jo godt. Her skal man tænke på, at parterapeuten først og fremmest er der for at skabe et rum, som I begge kan være i. Og ikke for at dømme jer eller lave en alliance, hvor den ene kommer til at stå udenfor.

En parterapeut er først og fremmest til for at skabe rum til at I kan udtrykke behov og sætte ord på jeres længsler og skuffelser, I har til den anden.

Så Hvis I overvejer parterapi, fordi der måske over en længere periode har været vanskeligt at finde hinanden, og hvor I nærmest har lyst til at smide håndklædet i ringen, så kan det måske være en god idé at række ud efter hjælp.

6 comments

 1. Hi

  Don’t you hate carrying a big bulky backpack when you are only going out for the day? This high quality shoulder bag solves that problem.
  Carry enough without bogging yourself down! Perfect for that fishing trip or day hike!

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://fashionbag.sale

  Thanks and Best Regards,

  Emile

 2. I am now not sure where you are getting your info, however good topic. I needs to spend a while studying much more or working out more. Thanks for excellent information I was looking for this information for my mission.

 3. Hello there,

  I hope you’re doing well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released.

  The bags are waterproof and anti-theft, and have a built-in USB cable that can recharge your phone while you’re on the go.

  Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel.

  Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: https://bangeonline.shop

  All the best,

  Richelle

 4. Hey

  I wanted to reach out and let you know about our new dog harness. It’s really easy to put on and take off – in just 2 seconds – and it’s personalized for each dog.
  Plus, we offer a lifetime warranty so you can be sure your pet is always safe and stylish.

  We’ve had a lot of success with it so far and I think your dog would love it.

  Get yours today with 50% OFF: https://caredogbest.com

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  Sincerely,

  Catharine

 5. Hello

  I understand that you are looking for ways to improve your posture and contribute to a healthy lifestyle. I think our product, Medico Postura™ Body Posture Corrector, can be of great help.

  Medico Postura™ helps improve your posture INSTANTLY. It is an easy-to-use device that you can wear at home, work, or even when you are sleeping.

  It is made of lightweight and breathable fabric, making it comfortable to wear all day long.

  Get it today while it’s still 60% OFF: https://medicopostura.com

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  Have a great time,

  Tara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.