Sådan laver du dine egne juledekorationer

At lave din egen julepynt er en fantastisk måde at komme i julestemning på og give dit hjem et personligt præg. Desuden kan det være billigere end at købe købte dekorationer i butikkerne. Og hvem elsker ikke en hjemmelavet gave? Her er nogle idéer til DIY-julepynt, der du selv kan lave:

Julekrans

En julekrans er en fantastisk måde at sætte lidt julestemning på i dit hjem. Du kan lave din egen krans ved hjælp af nogle få materialer, som du måske allerede har i huset. Alt du behøver er en wire-bøjle, grønt blomstertape, en saks og noget falsk grønt eller ægte grønt (hvis du er hvis du bruger ægte grønt, skal du sørge for at tilsætte lidt vand til blandingen). Begynd med at bøje bøjlen i en cirkulær form. Begynd derefter at vikle den grønne blomstertape rundt om bøjlen, mens du arbejder dig fra bunden til toppen.

Når du har viklet hele bøjlen ind i grønt blomstertape, kan du begynde at tilføje falsk grønt eller ægte grønt – eksempelvis gran. Du skal blot tage et stykke grønt og vikle det rundt om bøjlen, mens du putter det ind undervejs. Fortsæt med at tilføje grønne stykker, indtil din krans er fuld. Derefter kan du tilføje nogle finesser som bær, kogler eller en sløjfe. Hæng kransen på din hoveddør eller et fremtrædende sted i dit hjem og nyd dit håndværk!

Guirlander

Guirlander er en klassisk juledekoration, og de er nemme at lave selv. Alt du skal bruge er grønt blomsterbånd, en saks, ståltråd og falsk grønt eller ægte grønt (hvis du bruger ægte grønt, skal du sørge for at tilsætte lidt vand til blandingen). Start med at måle længden af den ønskede guirlande, og klip tråden af til denne størrelse. Klip derefter det grønne blomsterbånd i samme længde. Begynd derefter at tråde det grønne på tråden. Begynd med de større stykker og fyld derefter ud med mindre stykker. Når du har fyldt guirlanden efter din smag, binder du enden af og hænger den op! Du kan bruge guirlander til at dekorere dine kappe, dit gelænder eller din hoveddør.

Med lidt kreativitet og nogle enkle materialer kan du skabe smukke juledekorationer, der vil gøre dit hjem mere muntert i denne juletid. Så vær kreativ og hav det sjovt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *