Sådan opnår du din iværksætterdrøm

Det kan være en svær beslutning, om man skal gå efter sin drøm om at blive iværksætter. Der kan være flere grunde til, at man ønsker at blive iværksætter. Måske du allerede producerer noget, som du ønsker at åbne en fysisk forretning med en dag, men ikke helt tør at tage springet. Måske du bare altid har drømt om, at eje en webshop, men ikke helt ved, hvordan du skal gribe det hele an. – Uanset hvad, så skal man gøre sig selv den tjeneste, at undersøge branchen først, og lave en markedsanalyse.

Det får du ud af en markedsanalyse

En markedsanalyse, er en analyse, hvor man undersøger markedet, og finder ud af, om der er et potentiale for ens produkt. Især tøjbranchen er en meget hård branche, hvor der er mange konkurrenter, og derfor kan det blive en svær proces at starte op, men langt fra umuligt. Det kræver blot sin vilje, og måske lidt held, og så kan man sagtens blive blandt de førende på markedet. Ønsker du en fysisk forretning, så skal du finde ud af, hvor i landet, der mangler en butik, med netop dine produkter.

Styr på revisoren?

Når man starter selvstændig, så skal man lave regnskab, både over sine salg, men også sine køb. På den måde, får man et overblik over, hvordan det står til økonomisk i virksomheden. Det kan være den god ide at få en revisor til at kigge regnskabet igennem. Hvad koster en revisor? Det kommer lidt an på, hvilken revisor du vælger, og hvor meget du ønsker, revisoren skal hjælpe dig. Hvis du ønsker, at revisoren skal ordne hele dit regnskab, kan du bruge mere tid på din forretning, da regnskab, godt kan trække tænder ud, især hvis man ikke er god med tal. Du kan eventuelt kigge på denne side, for at læse mere om, hvad en revisor kan gøre for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *