Sælg autocamper

Sælg brugt autocamper: Har du overvejet at sælge den til en forhandler?

Autocampere med deres unikke mix af mobilitet og hjemlig komfort har altid været populære herjemme i Danmark. De er en herlig oplevelse at eje, men at sælge dem er desværre ikke altid den samme herlige oplevelse. Og hvorfor er det sådan? Svaret ligger måske i, at markedet for disse køretøjer er relativt lille, idet autocampere ikke er et “need-to-have” men et “nice-to-have”. Så derfor, når et sådan køretøj skal sælges, kan det muligvis godt betale sig at sælge til en forhandler.

En stor fordel ved at vælge en forhandler, er deres erfaring i forhold til, at købe og sælge mange forskellige slags køretøjer, inklusiv autocampere. Derudover giver forhandlere garanti på de køretøjer de sælger hvilket betyder, at de teoretisk set kan få mere for bilen end du selv kan når de sælger den. Det betyder også, at det er muligt for dig at sælge til forhandleren for en pris der gavner jer begge.

Hvad er der ellers af fordele, hvis du sælger en brugt autocamper til en forhandler? Jamen så er der jo også alt det tidsmæssige der ligger i, at rengøre køretøjet, tage gode billeder, skrive en god annoncetekst og sætte den til salg. Og derfra det tidsmæssige i at fremvise køretøjet samt forhandle pris m.v. Alt dette slipper du som sagt for, hvis du i stedet vælger at sælge til en forhandler.

I forhold til finansielle muligheder, har du hos en forhandler også den fordel, at du kan erhverve dig en ny autocamper til en god pris. Hvis forhandleren ikke allerede har køretøjet på lager, kan de evt. bestille den hjem eller finde den på brugtvognsmarkedet til en meget bedre pris end du selv kan. Og dermed sælge den til dig billigere. Det kan også tænkes, at du kan få en bedre pris for den autocamper du sælger, hvis du samtidig køber en ny hos forhandleren.

Derudover – hvis du ønsker et hurtigt salg, så er forhandlervejen altid den bedste. Her handles og udbetales der altid penge samme dag. Det fungerer sådan, at du tager kontakt til forhandleren og giver dem et par detaljer om køretøjet samt registreringsnummeret så de kan slå den op i motorregistret. Derfra kan forhandleren ret hurtigt danne sig et overblik over værdien af din autocamper og dermed tilbyde dig en pris i telefonen. Og hvis du siger ja, vil de ofte tilbyde dig gratis afhentning af køretøjet og kontant afregning med det samme.

Det korte og lange går simpelthen ud på, hvor meget arbejde du ønsker at lægge i, at sælge en brugt autocamper og hvor meget tid du har. Hvis du ikke har et problem med lidt hårdt arbejde og en del tidsforbrug, så er det måske bedst at sælge den selv på det private marked. Hvis du derimod ønsker en nem og stressfri process, er det nærliggende at sælge til en forhandler. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *