Salg af guld – nemt, trygt og bekvemt

Enhver ved at guld er særdeles værdifuldt og koster mange penge for ganske små mængder, men hvorfor forholder det sig egentlig sådan?

Værdien på et objekt, er noget vi mennesker tillægger det. Som regel er det sådan at jo mere sjældent forekommende et objekt, eller materiale er, jo større værdi tillægger vi det – desuden er der også andre faktorer, der spiller ind såsom om materialet kan bruges til fremstilling af forskellige ting. Fx findes der små mængder guld i mobiltelefoner. Pointen er at hvis der er mange, der gerne vil eje det specifikke objekt, eller materiale, men hvis materialet ikke er så hyppigt forekommende, så stiger dets værdi, da folk dermed er villige til at betale meget for at komme i besiddelse af det.

Dette kaldes teorien om udbud og efterspørgsel, så altså hvis der er stor efterspørgsel på noget, men kun et lille udbud, så stiger prisen på det pågældende objekt/materiale.

 

God pris på guld

Ligger du inde med guld i større eller mindre grad?

Det kan fx være guldringe, en guldhalskæde, et guldarmbånd, eller guldmønter, som man har arvet fra en for længst afdød tante, eller deslige.

Uanset hvilken type guld, du har liggende i gemmerne, så kan der i øjeblikket være rigtig mange penge at tjene ved salg af guld.

Guldpriserne historisk betragtet, ligger nemlig ganske højt i disse tider, hvilket hænger sammen med den usikkerhed, der er kendetegnende for den økonomiske udvikling i verden. Det er nemlig sådan at, når der er økonomisk usikkerhed, så stiger guldpriserne stødt og roligt, hvilket skyldes at guld traditionelt betragtes som et meget sikkert sted at placere sin formue.

 

Trygt og sikkert salg af dit guld

Én af de guldhandlere, der ligger i toppen i Danmark, når det kommer til professionalisme og serviceniveau, og som også har mange års erfaring indenfor køb og salg af både guld og sølv er: Sero Guld, som opkøber til højeste markedspriser.

Der er man altid sikker på en 100% professionel vejledning og service under hele handelsprocessen, og derudover får man vurderet værdien på sit guld ganske gratis.

Den endelige pris, man får for sit guld, afhænger af markedsdagspris, samt kvaliteten og renheden på guldet. Kvaliteten på guld måler man i karat, som er en måleenhed for, hvor rent guld er.

Definitionen på karat er:

  • 8 karat = 33,3% rent guld
  • 14 karat = 58,5 % rent guld
  • 18 karat = 75% rent guld
  • 21 karat = 87,5% rent guld
  • 21,6 karat = 90% rent guld
  • 22 karat = 91,6 % rent guld
  • 24 karat = 99,9% rent guld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *