Sammenlign priser før du køber – Hardware

Din computer er det vigtigste redskab, hvis du godt kan lide at spille spil online sammen med dine venner, din klan eller andre du møder. Derfor er det også vigtigt at holde den opdateret, så du altid kan følge med på det nyeste krav inden for gaming. Komponenter er generelt dyre, så du skal altid holde øje med priserne online, fordi du kan hurtigt ende med at betale flere tusinde kroner, hvis du ikke finder det bedste tilbud. 

Sammenlign priserne online før du køber

Der findes et utal af forhandlere, som har komponenter til din pc i deres sortiment. Du finder dermed også mange forskellige priser. Det kan være svært at finde rundt i den store jungle af elektronikforhandlere, så hos Compware har de gjort det nemt for dig, at sammenligne priserne på lige det produkt, som du har udset dig. 

Uanset om du er på jagt efter nye RAM, en bedre CPU eller et nyt grafikkort, så skal du altid se hvad de forskellige forhandlere tilbyder. Nogle tilbyder endda gratis fragt, kundeklubber eller ekstra rabatter, hvis du køber stort ind. 

Husk altid at tjekke hvad der kan være i dit kabinet. Der er stor forskel på hvilke stik og tilslutningsmuligheder, som de forskellige modeller har. Hvis der ikke er mere plads, så kan du enten opgradere til et nyt kabinet eller bruge eksterne komponenter. 

Brug eksterne komponenter, hvis kabinettet er fyldt

Er du til gengæld endt i den situation, hvor der f.eks. ikke er mere lagerplads på din pc, så kan du med fordel bruge eksterne komponenter. Her ville en ekstern harddisk gøre stor gavn, da du kan opbevare alle dine ikke-essentielle filer på den. Derudover kan du også tage den med på farten, hvis du f.eks. skal på tur, hvor du ikke lige kan have din pc med. 

Ekstern lager med en ekstern harddisk kan man finde i mange forskellige størrelser og udgaver. Du får flere GB pr. kr. hvis du går med en langsommere HDD, hvorimod en ekstern SSD vil koste mere pr. GB. Mange vil ikke opnå den store fordel ved at købe en SSD over en HDD når vi laver eksterne diske. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.