Selvsalg af andelsbolig – de sociale medier hjælper dig

Selvsalg af andelsbolig kan virke uoverskueligt og besværligt. Det kan være fristende at alliere sig med en ejendomsmægler, da man dermed ikke selv behøver at stå for andet end bare at have boligen ren og opryddet til fremvisningerne. Dog kan der, hvis man vælger at sælge sin andelsbolig selv, være en del af penge at spare.

Noget af det, der måske afskrækker en fra at stå for salget selv, er, at man er overbevist om, at man ikke kan markedsføre boligen godt nok. Netop markedsføringen har de sociale medier dog gjort markant nemmere.

Præsenter din bolig flot på billederne

Noget af det vigtigste ved et boligsalg er billederne. Hvis billederne af boligen ikke spiller, er der typisk ikke særlig mange, der bevæger sig ud for at se boligen. Derfor kan det godt betale sig at alliere sig med en dygtig fotograf. Billederne skaber førstehåndsindtrykket, og jo bedre førstehåndsindtrykket er, des mere sandsynligt er det, at der bliver skabt interesse omkring boligen.

Ved selvsalg af andelsbolig er de sociale medier ens ven, men de sociale medier har også skabt tårnhøje krav til billeder og kvaliteten af disse, hvis de skal skille sig ud og være unikke. Sørg derfor for at billederne er lyse og imødekommende, så de med det samme skaber interesse og indfanger en mulig køber.

Markedsfør gennem sociale medier

I dag kan et hussalg sagtens foregå over de sociale medier. Ved at lave opslag på diverse sociale medier og åbne op for, at vennerne må dele opslaget, kan selvsalget af ens andelsbolig hurtigt nå ud til mange mennesker.

Ved at benytte de sociale medier i markedsføringen gør man sig synlig et sted, hvor mange mennesker dagligt begår sig. En annonce fra et ejendomsmæglerfirma kan hurtigt blive overset som ”bare endnu en annonce”, mens et delt opslag fra en ven måske skaber mere blikfang og får brugeren til at stoppe op.

Spar penge på selv salg

Når man sælger sin bolig selv, sparer man salæret til ejendomsmægleren, og man kan dermed lave en markant nedskæring i udgifterne. Det kan være en god ide at investere i en god fotograf og boligadvokat, men derimod kan man for eksempel klare markedsføringen rigtig billigt ved at benytte sig af de sociale medier som omtalt ovenfor.

Vær åben omkring andelsforeningen

For nogle købere vil ordet ”andelsbolig” skabe en masse usikkerheder, fordi mange er nervøse for, hvilken forening, som de køber sig ind i i forhold til vedtægter og økonomi. Derfor kan det være en god ide som sælger, der administrerer et selvsalg af andelsbolig, at have et enkelt overblik klar til en mulig køber, så de har en fornemmelse af, at de nemt og overskueligt forstår, hvad det er for en forening, som de køber sin ind i, og hvilket ansvar og udgifter det fører med sig.

Dette vil også give en tryghed for køberen, som dermed føler, at der er godt styr på tingene, selvom det er et selvsalg, og der dermed ikke er en professionel ejendomsmægler indover.

4 comments

  1. Thank you for another informative website. Where else could I get that kind of info written in such an ideal way? I’ve a project that I am just now working on, and I have been on the look out for such information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.