Skab det perfekte miljø til dit guitarspil

Skal du til at begynde at spille guitar? Eller er du allerede i gang? Uanset hvad er det vigtigt at have de ideelle omstændigheder for at få spillet så meget som muligt. Der er ingen grænser for de forbedringer der kan blive lavet for at gøre din stue, dit værelse eller dit kontor til et sted der inspirerer dig hver dag. Der er mange måder at gøre dette på. Her finder du en komplet guide til hvad der er nødvendigt for at motivere dig til at spille mere guitar.

Alt du har brug for, for at komme i gang

Når du begynder at spille guitar, er den første udfordring selvfølgelig at vælge hvilken guitar du kunne tænke dig at spille på. Dette afhænger meget af hvilken genre af musik du helst vil spille. Er du til klassisk guitar, er det helt klart en god ide med en spansk guitar, som ellers også ofte bliver betragtet som en begynderguitar til rytmisk musik, på grund af den lave pris. Dette er dog en fejlagtig antagelse, den er nemlig ikke lavet til at tage de greb, som man ofte møder i rytmisk guitar. Er du til rytmisk musik, er det en god ide at kigge på dit budget før du vælger type af guitar. Er du mere til den billige ende kan en western guitar anbefales varmt. Denne er god til sing-a-song-writer-musik og country. Dog er det også muligt at spille rock på den. Er du mere til rock og sceneshow, skal du helt klart investere i en elektrisk guitar. Denne er også nem at lægge effekter på, sådan kommer den til at lyde enormt godt når du spiller rock på den.

Det er dog ikke bare guitaren du skal købe ind, men også vigtige småting som capo, guitar tuner og ekstra strenge.

Det inspirerende rum

Dog nytter det ikke noget at have alt grejet, hvis man ikke har et sted at spille som inspirerer en. Der er ingen grund til at gå og indkøbe alt muligt, hvis ikke man kan skabe omstændigheder hvor man bliver inspireret. Dette handler meget om omgivelser, og om at vælge en relevant indretning. Først og fremmest handler det om at have et godt sted at sidde når man spiller. Dette kan være en stol eller en bænk, men det er vigtigt at den ikke har for store armlæn, da disse kan komme i vejen for guitaren. Udover dette er det vigtigt med planter der kan skabe den helt rigtige stemning. Det kan fx anbefales at købe noget lækkert bunddække, hvis du har en større krukke i dette rum. Køb trædebregner. Disse giver en enormt hyggelig stemning i det rum, hvor de plantes.

1 comment

  1. Nice weblog right here! Also your web site lots up very fast! What host are you using? Can I am getting your associate hyperlink to your host? I want my web site loaded up as quickly as yours lol

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.