De 4 sikre tips til hvordan man kan udskrive billigt på sin printer

De 4 sikre tips til hvordan man kan udskrive billigt på sin printer

Hvis man vil undgå at betale for meget i blækforbrug over tid, så er der nogle bestemte huske regler man kan tage med i betragtning for at spare en masse penge og besvær.

Det behøver bestemt ikke at være svært, at udskrive billigt på sin printer.

Her er 4 måder der gør, at man helt sikkert kan spare penge på blæk.

1. Køb ikke tricolor med mindre det er en is du vil spise

Ønsker man at printe billigt, så er der nogle få ting man skal undgå til at starte med.

Det ene er, at man ikke bør købe en printer, som bruger en tricolor patron. Hvorfor nu det?

Hvis man har en tricolor patron, så er alle farverne i én enkelt blækpatron. Det betyder også, at hvis man printer en del sider, hvor den røde farve bruges meget, så tømmes farven rød i sin tricolor patron. Så begynder printeren at informere om, at tricolor patronen skal skiftes. Dette til trods for, at det kun er én af farverne der er tomme.

Hvad er konsekvensen af dette? Det betyder, at man oftere skal skifte patroner, og oven i købet patroner, som ikke er særlig prisvenlige til at starte med.

Hvis man ønsker at printe billigere, så er det en god ide at starte med en printer der har separate patroner for hver farve.

2. Kig efter en printer der bruger refillblæk så du selv kan fylde på

Der er også kommet andre typer printer modeller på markedet med en teknologi der kan gøre det billigere at printe. Det er en inkjet printer model, som ikke bruger almindelige patroner. Her bruges i stedet refillblæk, hvilket betyder man selv fylder på igen fra en flaske.

En af fordelene ved denne teknik er, at patronerne (tankene) også kan indeholde en større mængde blæk sammenlignet med almindelige patroner.

Ulempen er, at det kan være mere dyrt at anskaffe sig denne type printer, men som i det lange løb er billigere end de fleste.

3. Læg mærke til mærket på din printer så du kan spare

Hvis man gerne vil printe så billigt som muligt, så er det en god ide at kigge nærmere på mærkerne Epson, Canon og Brother hvad angår printeren. Ofte vil man se en HP printer til en billig pris i butikkerne, men med deres typisk høje blækpatron priser er det ikke anbefalelsesværdigt at gå denne vej.

Det er er ofte en god huske regel indenfor printere og blækpatroner: hvis printeren har en meget lav pris, så er det sikkert fordi de tilhørende komponenter ender med at koste.

4. Hvis man gerne vil spare skal man ikke købe nyt

Det er slet ikke nødvendigt at købe den nyeste printer model på markedet. Det er faktisk bedst ikke at gøre det.

Hvis man ønsker at spare på at udskrive, skal man hellere købe en printer der har været på markedet i nogle måneder eller et år. Det betyder nemlig ofte, at det ikke kun er producenten som producerer og sælger patronerne der hører til printeren (til en høj pris). Efter et stykke tid udvikler andre producenter uoriginale blækpatroner, der gør arbejdet lige så godt, men som sælges langt billigere. Så med en model med lidt år på bagen, har du mulighed for at printe meget billigere.

Tjek f.eks. denne kompatible Epson 603XL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *