Derfor skal du give påskegaver

Du kender sikkert til de populære firmajulegaver. De er blevet en fast tradition i både små og store virksomheder – og det er lige præcis, fordi de virker. De er en fantastisk måde at vise sine ansatte, at man sætter pris på dem og alt, hvad de gør for virksomheden. Det har vist at det giver mere loyale og også mere effektive medarbejdere, simpelthen fordi at de yder en ekstra indsats for virksomheden, når der er behov for det.

Firmajulegaven er dog ikke den eneste gave, som man kan give sine ansatte for at vise dem, at man tænker på dem og værdsætter alt, hvad de gør. Mange virksomheder er også begyndt at give påskegaver til ansatte. Det er en gaven som økonomisk ikke er lige så stor en byrde som firmajulegaven, men det er også en gave, som de fleste ansatte simpelthen ikke forventer – og det er lige præcis derfor, at påskegaven kan overraske positivt. Det er en gave, der kommer helt ude af det blå, og det er derfor noget, der gør de ansatte glade – og det er uden tvivl en gave, de vil huske på. Påskegaven bliver kun endnu mere vigtig, når medarbejderne f.eks. arbejder hjemmefra, da den i så fald viser de ansatte at virksomheden tænker på dem.

Påskegaven er altså ligesom firmajulegaven en god måde at vise dine ansatte at du sætter pris på dem – dog uden at der er tale om den store udgift. Den traditionelle påskegave består nemlig af chokolade påskeæg, som findes i mange forskellige prisklasser. Du kan altså helt selv bestemme, hvor meget du vil give for. Det vigtigste er dog, at påskegaven passer til virksomhedens brand. Hvis man er en ældre, traditionel virksomhed, bør man vælge de traditionelle påskeæg fra f.eks. Summerbird, hvorimod yngre og mere moderne virksomheder bør vælge de mere atypiske påskeæg, som f.eks. påskeæg med smag af lakrids eller saltkaramel. Hvis chokolade slet ikke passer til virksomhedens brand, kan man dog også vælge alt muligt andet end chokolade, f.eks. en frugtkurv, en god vin eller noget helt tredje.

1 comment

  1. fantastic points altogether, you simply received a new reader. What might you recommend about your submit that you simply made some days in the past? Any sure?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.