Drømmer du om lange, flotte vipper?

De fleste kvinder drømmer om flotte fyldige øjenvipper. Mange kvinder bruger både masser af penge og kræfter på at få vipperne til at se længere ud med alle mulige typer mascara, falske øjenvipper og extensions. Serum til øjenvipperne er dog ofte en mere skånsom løsning. Læs med her.

Få en langvarig og skånsom effekt med vippeserum

Både kunstige øjenvipper og mascara kan få dine øjenvipper til at synes fyldigere i en kort periode. Desværre kan de også ødelægge dine naturlige øjenvipper. I stedet bør du bruge et godt øjenvippeserum. Vippeserum er en løsning, som holder længe, og som du ikke behøvet at fjerne hver aften inden sengetid. Faktisk kan du blot nøjes med at bruge dit vippeserum en gang imellem. Du kan købe vippeserum mange steder, men du bør altid købe dit vippeserum et sted, hvor de ved noget om vipper. For eksempel hos WWW.nrkosmetik.dk

Hvorfor er der forskel på øjenvipper?

Flere faktorer er medvirkende til, at du har tynde eller måske endda meget korte øjenvipper. Der er naturligvis en arvelig eller genetisk faktor, som er med til at bestemme, om du har korte eller lange vipper eller om dine vipper bukker eller ej. Alder har også noget at sige i forhold til dine øjenvipper. I takt med at du bliver ældre, bliver dine øjenvipper nemlig mere skrøbelige og tørre, og de knækker dermed nemmere. Samtidig vokser nye vipper knapt så hurtigt frem, jo ældre du bliver. Dette får dem til at virke tyndere. Bruger du meget mascara, makeupfjerner og falske øjenvipper, kan det også føre til, at dine vipper beskadiges. Til sidst kan en usund livsstil påvirke, ikke blot dine vipper, men hele din krop, ligesom sygdomme og medicinske præparater kan få dine øjenvipper til at falde af.

Hvad kan du gøre for at hjælpe dine vipper?

Har du skrøbelige vipper, bør du først og fremmest droppe den daglige mascara. Du bør også være ekstra forsigtig, når du fjerner din øjenmakeup om aftenen. Brug evt. en øjenmakeupfjerner med olie, som skåner vipperne en smule. Det siges, at et vippeserum ligefrem kan hjælpe med at fremme øjenvippernes vækst, og at det giver både pleje og næring til vipperne. Lad være med at bruge en øjenvippebukker. Den kan skade mere end den gavner. Undgå kunstige øjenvipper og eyelash extensions. Limen herfra kan fjerne mange af dine vipper. Herudover kan du hjælpe dine øjenvipper på vej med at vokse, ved at tage særlige kosttilskud til hår og negle.

Vippeserum, virker det?

Vil du sikre den daglige pleje af dine vipper, kan du benytte et øjenvippeserum. Et vippeserum virker ved at det plejer vipperne samtidig med, at det styrker deres vækst. Der findes flere forskellige vippesera. For eksempel det peptidbaserede vippeserum, som stimulerer hårfolliklerne till at producere flere vipper, eller det vitaminbaserede vippeserum, som derimod plejer vipperne og får dem til at virke sundere og fyldigere. Virker det så? Ja, det kan i hvert fald aldrig skade at prøve. Alternativet, at bruge mascara og extensions, er i hvert fald mere skadende.

1 comment

  1. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.