Epoxy maling i farver til gulvet

At indrette et smukt hjem kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Når du skal vælge materialer, kan det derfor godt betale sig at gå efter dem, der kan holde i mange år. Skal du have nyt gulv, kan du for eksempel vælge et epoxygulv med slidstræk maling.

Hvad er epoxygulv?

Epoxygulve er en speciel type gulve, der også bliver kaldt fugefri gulve. Når disse gulve bliver malet med epoxymaling, er de modstandsdygtige for de fleste typer kemikalier samt olie- og terpentinbaseret maling. Spilder du på gulvet, kan det nemt tørres op uden at efterlade pletter.

Et malet epoxygulv er godt i værksteder og garager, fordi det er meget slidstærkt. Du kan dog med fordel også have epoxygulve inde i hjemmet, måske i stuen eller på badeværelset, da du på den måde undgår, at dit gulv bliver slidt.

Et gulv, der holder

I de fleste hjem er der hele tiden ting, der skal fixes. Så er opvaskemaskinen gået i stykker, eller der er kommet pletter på sofaen. Når der hele tiden er ting, der skal ordnes, er det klart, at du hurtigt kan komme til at bruge mange penge.

Et gulv med epoxymaling kan holde til megen belastning. Dette betyder, at gulvet ikke blive slidt omkring spiseborde eller ved døråbninger, som et trægulv eksempelvis har tendens til. På den måde kan du have dit gulv med epoxymaling i mange år uden at skulle betale udgifter til gulvslibning og pleje.

Et moderne gulv

Epoxygulvet passer desuden ekstremt godt ind i et moderne hjem. Gulvet spiller nemlig flot sammen med den mere rå og industrielle stil, der er kommet frem de senere år.

Et gråt epoxygulv sammen med nogle kobberfarvede detaljer og nogle grønne planter, kan være lige det, der skal til, for at du får det moderne hjem, som du drømmer om.

Mange forskellige farver

Vil du gerne selv bestemme farven på dit epoxygulv, er der heldigvis mange muligheder for dig. Epoxy maling fås som udgangspunkt i tre farver, nemlig hvid, sort og grå. Dog kan malingen tones til næsten alle andre farver.

Dette betyder, at du kan vælge den farve til dit epoxygulv, som du synes passer aller bedst til dit hjem. Er du mere til de neutrale farver, er der mange muligheder for dette, men du kan ligeledes sagtens give den gas med et farvestrålende gulv.

Et gulv du bliver glad for

Hvis du er på udkig efter et nyt gulv, er det naturligvis vigtigt, at du tænker dig grundigt om, så du ikke skal have udskiftet dit gulv igen om få måneder. Skal du have et fint gulv, er det derfor i høj grad det visuelle udtryk du må gå efter.

Dog bør du ligeledes huske på, at nogle gulve kun holder sig pæne i ganske få år, før de skal slibes. Vil du gerne have et gulv, der kan passe sig selv, kan det derfor være en god idé at vælge et epoxygulv med maling. Dette er ligeledes en sjov løsning, fordi det ikke er noget, som man ser i ethvert hjem.

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.