Godt slips til hverdagen 

Godt slips til hverdagen 

Skal du på vej til fest og ønsker at se skarp ud? Så kan svaret for en være et slips. hos os tilbyder et vanvittigt produktkatalog af tonsvis forskellige afstøbninger af slips her finder du kæmpe slips, som en spasmager vil have eller tyndeslips til en som ønsker at se professionel ud når du skal ind til møde. Her vil man yderligere afslutte dit look med en slipsenål, som hurtigt og elegant organisere ens slips og gør at din styling sidder i skabet.  

Skal du til jule tam tam med vennerne? 

En af de typiske steder man bruger slips er hvis man samles om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, her har BalderClothes den bedste løsning til dig som vil have med et anderledes juleslips. Her har BalderClothes et enormt sortiment af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med smarte mønster.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om du er studerende, direktør eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en som virkelig ønsker at gøre noget ekstra ud af dit look. Her vil det være smart at farvesammensætte slipsenålen med dine andre accessories, så hvis man har en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så dit outfit er velovervejet og at ens viden på mode skinner igennem og vilgive et godt indtryk overfor dine venner 

Brug for rådgivning 

Hos BalderClothes ser man et kæmpe sammensætning af slips i tonsvis typer. Her kan BalderClothes guide dig til hvilket slips, som passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad der kan passe godt sammen. Vi har igennem en længere tid arbejdet med slips og ved dermed hvad, som er klogt at vide og hvad man bør tænke over, når du skal vælge et slips.  

Det kloge valg 

Vi værdsætter kvalitet og du vil se at samtlige af vores slips er lavet i silke, så det er let for en at binde. Her ser man samtidig at vores slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så man er 100 % at slipset ikke er træls for en eller være for meget. Med en slipsenål ser du en smart accessorie, som er nem for dig at benytte. Vores sortiment heraf er i guld og sølv, så den 100 % er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har tilføjet til sit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan hjælpe dig, hvis de første par snaps er kommet indenbords. Den assistere en nemlig også med at holde styr på slipset, så den ikke skrider ud til den ene side og dermed får dit slips skævt. 

talrige farver 

Er man den farverige person, som nyder farver i din påklædning og har ledt efter en shop, hvor du kan købe slips i mange forskellige farver? Så bør man ej søge mere, vi har slips i mange farver og sammensætninger. Både med striper og med helt nomalt slips med en farve som er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis du har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man efterspørge det ønskede slips ved os og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

2 comments

  1. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful info specifically the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this particular info for a very long time. Thank you and best of luck.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *