Find et lille med unikt udvalg af duftlys hos Good Brands

Hos Goodbrands.dk kan du finde et lille men meget specifikt udvalg af duftlys. Alle duftlys du kan findes på deres shop er lavet af soyavoks, som er en 100% vegetabilsk plantevoks, der er lavet af soyabønner. Det betyder, at de under afbrænding ikke udleder giftige kemikalier. 

Derudover har alle deres duftlys bomuldsvæge og alle de udvalgte dufte er naturlige. Hos Good Brands finder du derfor duftlys fra Sprekenhus og Maison Berger, da disse brands lever op til de krav, og derudover har de også nogle helt fantastiske dufte og et skønt udseende. Du finder blandt andet et duftlys fra Maison Berger, som hedder Energy Aromaterapi. Det dufter af citrusfrugter, søde frugter, rosen samt en let duft af moskus. Det giver en frisk, styrkende og dynamisk duft, som opfordrer til bevægelse samt vitalitet. Duften er moderne og glad, og styrket af en essentiel olie af grapefrugt, som har en forfriskende og positiv virkning på sindet. Selve duftlyset er i en en krukke af sandblæst glas med et fint trælåg. 

Duftlys er særligt gode til at skabe hygge og en dejlig duft i forskellige rum. De kan eksempelvis give en hyggelig stemning og atmosfære på badeværelset. Jeg bruger selv duftlys på mit badeværelse, i min entre, i min stue og i mit soveværelse. Jeg vælger typisk dufte, som ikke er alt for kraftige, da jeg ikke ønsker duften skal dominere hele rummet, men derimod blot give en smule hygge og en lækker atmosfære. 

På badeværelset har jeg faktisk suppleret med nogle duftpinde også, da jeg i dagtimerne som regel ikke har lys tændt. Jeg tænder dem typisk om aftenen. Selvom Good Brands har et lille udvalg af duftlys, så er jeg altid tryg ved at prøve nogle af dem, som jeg ikke har prøvet endnu. Jeg ved, at de alle er af høj kvalitet og at duftene er naturlige, hvilket er super vigtigt for mig. Derudover har de altid en god beskrivelse tilknyttet, så jeg kan læse om duften inden og jeg har endnu ikke ramt ved siden af og fået en duft, som jeg ikke brød mig om. Jeg bestiller som regel en pakke med nogle forskellige lys en gang om måneden, og så har jeg selvfølgelig fået nogle favoritter, men jeg er ikke bleg for at prøve nogle nye dufter. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *