Hold bryllup på en af de smukkeste lokationer i Danmark!

Lokationen for dagen, for ens bryllup, har stor betydning. Det kan derfor anbefales at søge gennem de mange muligheder, der findes. En god ide er først at spørge sig selv, skal brylluppet afholdes indenfor Danmarks grænser?

Et bryllup i udlandet kan helt sikkert noget magisk og unikt! Men der følger også et par ulemper – det kræver en del ekstra planlægning, hvis man holder til i Danmark og en nøje pakkeliste – man tager ikke bare liiige hjem og henter det, man havde glemt. 

Derudover skal man også tænke over – medmindre størstedelen af gæsterne alligevel ikke er bosat i Danmark – at de skal fragtes dertil. Det kræver både planlægning og er selvfølgelig omkostningsfuldt. Men altså – Danmark har også meget at byde på, når det kommer til bryllupslokationer. Både hvis man ønsker at blive viet kirkeligt, men også hvis vielsen skal foregå andre steder. 

Jeg har besøgt Sonnerupgaard Gods, for at få en idé om, hvilke muligheder de tilbyder for bryllup. Og der er ingen tvivl om, at jeg blev blæst helt bagover!

 

De har intet mindre en fire helt unikke og fantastiske lokaler, samt 160 sengepladser – så der er altså rig mulighed for at få hele pakken her!

Blandt de fire smukke lokaler finder du 1877-Laden, som er det største lokale, der virkelig indbyder til et brag af en kæmpe fest. Laden rummer fra 70 personer og helt op til 350 spisende gæster. 1877-Laden er en helt unik og særlig oplevelse at besøge, og der er intet mindre end 11 meter til toppen af loftet!

Udover 1877-Laden finder du Hestestalden, som rummer op til 100 personer. Hestestalden har blottede træbjælker i loftet og synlige kampesten i væggen – sindsygt smukt.

Søger du et lokale til lidt færre personer, er der Hovedbygningen og Kavalerfløjen som rummer op til henholdsvis 60 og 50 personer. 

Fælles for alle lokaler er, at de kan udsmykkes lige efter dine ønsker og drømme, og skabe omgivelser for jeres helt specielle dag. 

Hvis i ønsker at være flere end et lokale tillader, kan i med fordel tilkøbe Teltet, det er en unikt mulighed for at udvide lokalet ved at sætte det op foran det lejede lokale, og kan rumme mellem 60 og 330 personer, alt efter hvilken størrelse det bestilles i. 

Med teltet følger både opsætning, lyskæder, gulv og varme. 

 

Sonnerupgaard Gods tilbyder altså muligheden for at holde lige netop den fest, som du ønsker og drømmer om – der er ingen sure naboer og ingen lukketider – i kan fortsætte lige så længe og højlydt, som i vil!

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.