Hvad forbinder du med julen, og hvad betyder den for dig?

Der er mange svar på disse spørgsmål, og heldigvis er der ikke nogle rigtige eller forkerte svar. Lige så mange forskellige mennesker, vi er, lige så mange forskellige oplevelser kan vi i princippet have af julen. Det kan dog være nogle spørgsmål, der er værd at tænke over, for julen er for de fleste en tradition, hvor vi blot gør de samme ting af vane, uden måske sådan rigtigt at tænke over, hvorfor det betyder noget for os. At sætte sig ned og tænke aktivt over det, eller måske endda sætte ord på det, kan derfor være en fin måde at give julen ekstra betydning i år. Julen ligger lige inden nytår, hvor der er mere fokus på fest og at finde den rette nytårskjole.

Vi er sammen med dem, vi holder af, og deler minder og traditioner sammen

I julen gør vi meget for at huske på hinanden. Vi tænker over, hvad vi skal give hinanden i gave, og vi skaber minder sammen og holder traditioner ved lige. Det, der betyder noget for de fleste, når de skal tænker over, hvorfor julen har så stor betydning, så er det samværet med familien. At kunne dele de gode timer sammen er en måde at skabe ro i familien, og det er her, vi sammen kan formå at slappe allermest af.

Det er en vigtig tradition, som kun kommer denne ene periode om året

Mange er også opmærksomme på, at man ikke kan dyrke de dejlige ting ved julen i løbet af året. Det er i stedet en komprimeret periode, hvor vi gør alt for at hygge os sammen. Det er uanset, om man spiser æbleskiver, tager til julemarkeder, skifter til jule sengetøj eller noget helt andet. Nogle gange er det selv de små ting, der er en fast tradition, man skal holde i live.

1 comment

  1. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.