Hvad koster en begravelse?

Der er mange af os, der vil stå med den tunge opgave, at skulle arrangere en begravelse eller bisættelse i løbet af vores liv. Dette er ingen sjov opgave, men der er heldigvis god hjælp i at finde en god bedemand. Men hvad koster det egentlig? Det kan du læse mere om her. 

Vigtigt med en god bedemand

Det har faktisk meget at sige, hvilken bedemand du vælger, når du har mistet en af dine nærmeste. Det er en god ide at vælge en lokal bedemand, når du skal afholde begravelsen. Bedemand Billund kan for eksempel hjælpe med begravelser og bisættelser i Billund-området. Det er en god ide med en lokal bedemand, fordi man har brug for hjælp og støtte undervejs, i en tung sorgproces. En bedemand er en tjeneste, der tager alt det tunge og besværlige arbejde ved at arrangere en bisættelse eller en begravelse, så du kan fokusere på sorgen og på at tage farvel. De kan også bistå med dødsannonce og sidste vilje, i forbindelse med dødsfald.

Derfor er det vigtigt, at man vælger den helt rigtige bedemand, men der er også store prisforskelle, når der kommer til bedemænd. Det skal vi kigge lidt nærmere på.

Hvad koster det?

En bisættelse eller en begravelse, er ikke nødvendigvis en billig affære. Det kommer selvfølgelig an på hvilken bedemand du vælger, men som regel må man regne med at give mellem 15.000 og 22.000 for en bisættelse eller begravelse, når alle omkostninger er medberegnet. Eventuelle tillægstjenester kan påvirke prisen, og gøre det dyrere eller billigere.

En bisættelse er som regel lidt dyrere, end en begravelse, og her tages den afdøde til krematoriet efter mindestunden. Dette er dog ikke nødvendigvis tilfælde, og derfor bør du tjekke dette nøje, inden du vælger bedemand og bestiller en bisættelse eller begravelse. En bedemand skal også være en hjælpende hånd i sorgen, så det er vigtigt at man vælger en, som man oplever på en positiv måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *