Hvor får du mest streaming for pengene?

Udbuddet af streamingtjenester er som du nok har bemærket vokset ganske stødt over de sidste mange år. Fra at der for ganske få år siden nærmest kun var Netflix, er der i hvert fald en håndfuld nævneværdige konkurrenter. Dette tæller blandt andre HBO (som næsten har været der hele tiden), Viaplay, TV2 Play, Amazon Prime og Disney +

Det store spørgsmål for dig er jo så, hvilken tjeneste du skal investere i, hvis du overvejer at skulle have en ny eller måske endda din første. Og lad det være sagt med det samme, hvis du går efter den hvor der er mest indhold, er der ingen tvivl om at Netflix stadig er den absolut største spiller på markedet. For med mere end 200 millioner betalende kunder, skal der naturligvis hele tiden nyt til for at fastholde dem. 

Dog vil man godt kunne sætte et alvorligt spørgmålstegn ved kvaliteten af af dette meget indhold. Det er nemlig meget langt fra alting der bliver udgivet, der er lige godt. Heldigvis er der så meget, at man nemt kan vælge og vrage mellem hvad man vil se. 

Den bedste udfordrer til Netflix lige nu er nok Disney+, hvis medlemstal da også stormer fremad og har gjort det siden den blev lanceret sidste år. Disney er som de fleste ved efterhånden en kæmpe paraply, der dækker også rigtig mange ting. Disney ejer også blandt andet Marvel franchisen og ikke mindst Marvel, så alle film og serier inden for dette, er også tilgængelig på tjenesten. Derudover der også indhold for Stars og National Geographic. 

Disney+ er altså det bedste alternativ lige nu. Hvis man udelukkende vil have kvalitetsserier er HBO altid et godt bud, men udvalget er langt fra det samme som hos de to andre konkurrenter.

Du kan læse meget mere om serier og streamingtjenester her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *