Kan man overhovedet købe Ethereum med kreditkort?

Mange ønsker at komme i gang med Ether investering, men det er svært for dem at komme i gang, fordi de ønsker at købe Ethereum med kreditkort uden at give alt for mange informationer til børser, platforme eller lignende.

Problemet med denne idé er, at for at man som virksomhed kan modtage betaling via kreditkort, så skal man vide noget om sine kunder. Dette gør sig specielt gældende, når det kommer til kryptovalutaer. Der er også en risiko forbundet med at modtage kreditkortbetaling som virksomhed. Det er nemlig muligt at trække pengene tilbage ved at lave en indsigelse, og så har børsen lidt et tab. Det vil de selvfølgelig gerne undgå, og derfor skal du give en del forskellige informationer til dem. Herunder paskopi og en masse andre ting.

Et andet “problem” med betaling via kreditkort er desværre, at det koster penge at modtage kreditkort for virksomhederne, og derfor koster det ekstra meget i gebyrer for dig at investere i Ethereum med kreditkort. Du kan regne med gebyrer på op til 6% med kreditkort, hvorimod bankoverførsel typisk er på op til et par procent. Typisk ligger gebyrer for køb af Ethereum med kreditkort på 3-4%, hvis man handler de kendte steder.

Svaret er derfor, at det er muligt at købe Ethereum med kreditkort, men det er ikke anbefalelsesværdigt i alle tilfælde. Skal man have noget hurtigt, og køber man ikke for store beløb, så kan det måske godt betale sig. Dette skyldes, at hvis du køber for et par hundrede kroner, så er gebyrerne ikke så store i absolutte termer. Skal du investere 100.000 kroner i Ether, så kan det hurtigt koste dig 4.000 kroner i gebyrer med kreditkort – hvis du overhovedet får lov til at købe for så meget om måneden. Der er nemlig oftest en begrænsning på omkring 30.000 kroner om måneden per kort i danske banker. Dette tal et plus minus nogle tusind kroner, men der er en begrænsning for de fleste.

1 comment

  1. Hello, Neat post. There is a problem with your web site in web explorer, would test this?K IE nonetheless is the market chief and a good part of other people will pass over your excellent writing because of this problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.