Mangler din virksomhed en midlertidig leder?

Det hænder af og til at en virksomhed kommer til at stå i en vanskelig situation, fordi en chef eller leder af den ene eller anden slags fx en økonomichef, er nødt til at aftræde sin stilling med kort varsel.

Dette er en vanskelig situation for virksomheden, fordi det ofte er meget svært på kort tid at finde en person med de rette kvalifikationer, der kan overtage stillingen.

Derfor er det også ofte forbundet med betragtelige økonomiske negative konsekvenser for en virksomhed, der befinder sig i en sådan situation.

Kompliceret og besværlig situation for virksomheden

Det er en ganske byrdefuld situation for en virksomhed at komme overkomme, når den med tidspres skal ud at finde en passende, kvalificeret ny ledelsesprofil.

Derfor er der mange virksomheder, der står i en sådan situation, der gør brug af et rekrutteringsbureau, hvor man kan få hjælp af professionelle konsulenter til at finde den helt rigtige person. Det er imidlertid ikke alle rekrutteringsbureauer, der er garvede ud i denne del af rekruttering / headhunting, da det er en speciel gren af rekruttering, der kun beskæftiger sig med ledere og chefer. Her skal man have fat i nogen, der er erfarne eksperter i denne gren.

Stort kendskab indenfor interim management

Ét af de bureauer, der har specialiseret sig inden for denne gren, er Nextt Management, som er blandt de førende i Interim Management-branchen i Danmark og alle deres konsulenter er eksperter på området.

Interim Management betyder “midlertidigt lederskab”, og dette er den professionelle fagterm, der bruges i branchen til at betegne dette rekrutteringsområde.

Indenfor Interim Management er fokus stillet skarpt på at finde og levere gode, relevante og velkvalificerede ledelsesprofiler, som har alle de rette kompetencer, der skal til for at besidde stillingen hos den specifikke virksomhed.

Nextt Management har et overvældende kendskab til interim management, samt mange års praktisk erfaring, der gør at de på højst 10 dage kan finde og rekruttere enhver type leder til at tiltræde en lederstilling i en hvilken som helst virksomhed.

 

3 gode fordele ved at Nextt Management står for at rekruttere en ledelsesprofil til jer:

 1. Nextt Managements erfaring med interim management spænder over mere end 18 års erfaring
 2. Nextt Management kan på max. 10 dage levere en velkvalificeret ledelsesprofil
 3. Nextt Management har en profildatabase, med mere end 4000 interim managere

 

Nextt Management finder relevante ledelsesprofiler med disse titler:

 • Interim CIO (Chief Information Officer)
 • Interim HRO (Human Resources Officer)
 • Interim CEO (Chief Executive Officer)
 • Interim CMO (Chief Marketing Officer)
 • Interim COO (Chief Operating Officer)
 • Salgschef
 • Interim CTO (Chief Technology Officer)
 • Freelance Interim Manager

 

Nextt Management sætter en ære i altid at finde de allermest velkvalificerede personer til stillingen, der skal besættes, samt at gøre det på noget nær fra den ene uge til den anden.

Dette gør at den pågældende virksomhed, der står med en akut udfordring, vil kunne spare en masse både tid og penge.

16 comments

 1. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch!

 2. I just could not go away your site before suggesting that I actually loved the usual information a person supply in your visitors? Is gonna be again continuously to check up on new posts

 3. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

 4. Thanks , I have just been looking for information approximately this subject for a long time and yours is the greatest I have discovered till now. But, what in regards to the conclusion? Are you certain concerning the supply?

 5. Thank you a lot for providing individuals with an exceptionally remarkable chance to read in detail from this website. It is usually very useful plus packed with fun for me and my office acquaintances to visit your site not less than 3 times a week to find out the fresh stuff you will have. And definitely, I’m so usually astounded considering the amazing information you serve. Certain two ideas on this page are unequivocally the finest we’ve ever had.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *