Mangler du inspiration til den perfekte polterabend? Råd til planlæggeren

Det er endelig blevet den tid, hvor din bror eller ven skal giftes, og nu skal der planlægges polterabend, hvor den skal have fuld skrue. Men hvad skal dagen indebære, og hvordan får man gjort dagen mindeværdig. Svaret er måske kort og enkelt, og det svar kan være at booke en stripper. I flere år har det nærmest været kutyme at booke en stripper, hvilket plejer at være hylende morsomt for dagens hovedperson og ikke mindst for alle de andre deltagende den pågældende dag. Hos Stripper Aalborg, der er at finde på dette link: https://www.stripdanmark.dk/project_category/strip-aalborg, finder du meget mere information, hvis du ønsker det som et festligt indslag

Sørg for gommen har en god dag

Nogle gange kan en polterabend gå hen og blive så vild, at det hyggelige og sjove ved dagen forsvinder for hovedpersonen, idet han skal gennem en masse udfordringer og aktiviteter. Dog skal man huske på, at det ikke er alle de pårørendes dag, men at det stadig handler om gommen. Så prøv at tilpasse dagen efter, hvad han kan lide at lave, dog må man selvfølgelig godt udfordre ham lidt.

Overrask ham

Et sjovt tiltag som flere og flere gør brug af, er at man kommer og kidnapper gommen når han er ude og spise eller er på arbejde. Så aftal med bruden eller chefen, at de skal rydde hans kalender den pågældende dag, og fang ham når han mindst venter det. Det plejer at være en super måde at starte dagen på, og det er helt sikkert en ting, han ikke vil kunne forberede sig på. Sørg gerne for, at der er pakket en taske med skiftetøj eller kostume, så han ikke skal gennemføre dagen i arbejdstøj.

En dag han vil huske

Sørg også for at dagen bliver en han og alle gæster vil huske. Inddrag meget gerne både action og tid til hygge. Man kan arrangere aktiviteter fra start til slut, men med et så komprimeret program risikerer man også, at der ikke er tid til at nyde nogle af aktiviteterne. Prøv at indlægge små tidslommer, hvor man kan få en øl og snakke om de ting, man lige har oplevet. Ved at gøre dette sikrer man sige også, at man har en mere veloplagt gom gennem hele dagens forløb, det kan trods alt være psykisk udmattende ikke at vide, hvad resten af dagen byder på for ham.

Husk en fotograf

Noget mange glemmer, når man arrangerer en polterabend, er at booke en til at tage billeder. Man aftaler som regel inden polterabenden begynder, at man skal huske at tage billeder og videoer, men man får det så sjældent gjort. En måde man slipper udenom dette problem, er ved at hyre en fotograf. Så slipper I selv for at skulle opleve dagen gennem et kamera, og samtidig har gommen minder fra en mindeværdig dag, som han kan se tilbage på når han vil. Dette er en oplagt ekstra lille bryllupsgave, man kan give ham.

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.