NORTAGG ER JERES TELEFON TILBEHØR ENGROS! 

NORTAGG ER JERES TELEFON TILBEHØR ENGROS! 

NORTAGG er professionelle inden for telefon tilbehør engros og har igennem længere tid håndteret engros tøj. Vi har store mængder produkter på vores lager, som er klar til at blive sendt afsted mod jer. Mangler din forbrugere telefon tilbehør engros så er du kommet til det rigtige sted. NORTAGG har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris på markedet.  

Indenfor  telefon tilbehør engros har vi flere gode tilbud til vores besøgende. Det kan være at I måske står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for dine arbejdere, så deres telefoner operer perfekt og de er i stand til at betjene jeres kunder bedst muligt. Som forhandler af elektronik tilbehør engros har NORTAGG mange muligheder for at ordne dine problemer. NORTAGG har blandt andet landets bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en solid beskyttelse af jeres mobiler. NORTAGGs SmartGlass er seriøst fleksibelt på grund af vores produktion. I stedet for det tradionelle skrøbelige materiale som findes som de fleste B2B grossist, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en blanding af plastik og stærk glas, som giver jer et stabilt produkt.  

Mangler du tøj ?   

Vi har altid et gigantisk sortiment af verdens bedste tøj, hvor I kan finde en del fantastisk valgmuligheder. Mangler du påklædning til dine forbrugere? NORTAGG har ofte stabile skjorter af høj kvalitet, og vi tilbyder engros tøj, og derfor I kan bestille de rigtige mængder til jers organisation. NORTAGGs gigantiske sortiment strækker sig over flere forskellige modeller, og NORTAGG kan derfor tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er altid parat til at leve op til jeres krav og levere den korrekte mængde. Eksempelvis tilbyder vi et stort udvalg af træningstøj af høj kvalitet som vil passe optimalt til jeres virksomhed. Vores udvalg vil også hjælpe din virksomhed i den kommende tid eftersom det gode vejr ankommer til Danmark og flere folk skal ud og løbe igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være optimal til golf. Som B2B grossist har vi altid et fuldt lager og fantastiske tilbud klar til vores købere, og vi tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved os er vores øje for kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med tøj i høj kvalitet, og jeres virksomhed vil derfor altid være sikker på at modtage fantastiske sendinger. Som B2B grossist er NORTAGG altid opmærksomme på vores købers spørgsmål, og vi placerer en kæmpe indsats i vores kundeservice. Kunder er dermed for det meste inviteret til at vende tilbage med en vurdering efter I har givet vores elektronik et forsøg, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.     

2 comments

  1. Hej!
    Vi fandt på en universel enhed til at fastgøre en smartphone (og ikke kun) til forskellige interiørelementer, transport- og beklædningsgenstande (på et bord, vægge, autostolens nakkestøtte, bilens instrumentbræt, cykel, motorcykel, rygsækrem …). De begyndte forberedelserne til produktion i Ukraine, men krigen forhindrede. Nu vil min familie og jeg flytte midlertidigt til Danmark. Hvis du er interesseret i en idé og er klar til at hjælpe med at implementere den i dit land, er vi klar til gensidigt fordelagtigt samarbejde. Jeg er klar til at sende billeder og videoer af udviklingen.
    Beklager oversættelsen. Jeg kan ikke sproget – jeg oversætter via Google.

    Med venlig hilsen Sergei!

  2. Hi! I’ve been following your website for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Austin Tx! Just wanted to tell you keep up the great work!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.