PowerPoints mange muligheder

PowerPoint er et godt redskab til, når man skal lave fremlæggelser. Det kan fx være i skolen eller på arbejdet, at man skal lave en fremlæggelse. Man designer sin egen fremlæggelse inde i programmet. Der kan man lave layout, bruge billeder, skrive tekster og bruge animationer.

Det kan du bruge PowerPoint til

Man kan bruge det til, så dem man fremlægger for kan følge lidt med i hvor langt i fremlæggelsen, at man er. Nogen gange kan det være nødvendigt at vise billeder i sin fremlæggelse, og man kan også vise billeder i PowerPoint. Dermed har publikummet noget at kigge på imens, at man taler. Det kan nogle gange være lidt sjovere for publikummet, når der er billeder. Man kan også bruge det som hjælpenoter til en selv, så man kan huske, hvad det er, at man skal sige.

Bliv klogere på PowerPoint

Ofte lærer man programmet at kende i folkeskolen. Mange har derfor lidt kendskab til programmet. I folkeskolen er der mange, der godt kan lide at bruge de simple funktioner, som at billeder og tekster kan komme springende ind på en sjov måde. Der er nogen, der ikke har lært det i folkeskolen, men som gerne vil lære det. Det kan man igennem et PowerPoint kursus. Der findes to slags kursus. Der er et for nybegyndere, hvor man lærer det helt fra bunden af. Det andet kursus er til dem, der er lidt øvede.

På det kursus, der er til nybegyndere, der lærer man de grundlæggende funktioner, men man lærer også, hvordan at man præsenterer en fremlæggelse bedst. For at komme på dette kursus, så kræver det, at man kan bruge Windows’ programmer og nogle af Microsofts programmer.

På det kursus for de øvede, der lærer man om PowerPoints udvidede funktioner. For at kunne komme på dette kursus, så kræver det, at man kan det grundlæggende.

Send dine kollegaer på et PowerPoint kursus

Hvis man bruger PowerPoint i sin virksomhed, så er det vigtigt, at man ved, hvordan at man skal håndtere PowerPoint. Hvis ens kollegaer ikke er særlig skarpe til PowerPoint, så kan det være en god ide at sende ens kollegaer på et PowerPoint kursus. Det kan enten være, hvis de er nybegyndere, eller hvis de er øvede, og de mangler nogle flere tips og tricks. Med et kursus, så kan de præstere bedre arbejdsmæssigt. Og det kan gavne ens virksomhed, når de skal lave fremlæggelser for potentielle kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *