Sådan får du mere tid til baby, når du har kæledyr

Kæledyr har det med gerne at ville være familiens midtpunkt, familiens baby. Når der så rent faktisk kommer en reel baby ind i billedet, kan det være svært at underholde og passe både baby og kæledyr. Læs med lige her, hvis du vil vide, hvordan du kan underholde dit kæledyr. 

Underholdning til alle katte

Mens en hund har rigtig svært ved at underholde sig selv, er katten et ganske selvstændigt lille væsen. Kattelegetøj kan være den perfekte løsning, hvis du gerne vil have, at din kat har det sjovt, mens du har opmærksomheden et andet sted. Der findes meget forskellige kattelegetøj, og det handler bare om at finde lige præcis dét kattelegetøj, som er bedst til netop din kat. Kattelegetøj er oftest prydet med masse fjer, som katte åbenbart slet ikke kan stå for. Du kan dog også investere i større huse med forskellige sjove dimser på. 

Underholdning til små og store hunde

Som sagt er det sværere at få en hund til at lege alene. Hunde vil ofte gerne inddrage mennesker i legene, men det er der ikke altid så meget tid til med en lille baby. Især hvis du har en stor hund, kan legene hurtigt gå hen og blive en anelse voldsomme, hvis du har din baby på armen, eller for den sags skyld – hvis baby lige har fundet ro, og altså bare ikke skal vækkes. Hvis du har en have, kan du lave den perfekte leg til din hund, som ikke kræver ret meget menneskelig kontakt. Sådan gør du: 

  • Find din hunds yndlingsgodbidder (det kan eventuelt også være noget pålæg, kød, ost eller hvad din hund nu bare er helt vildt med. Men husk endelig, at der er mange ting, som din hund ikke har godt af at få) 
  • Skær dine valgte godbidder ud i små stykker (afhænger naturligvis af størrelsen på din hund)
  • Fordel godbidderne ud i haven. Nogle må gerne være nemme at finde, mens andre kan være gemt en lille smule. 
  • Afslut med at vise din hund, at du kaster godbidderne ud i haven.
  • Hunden kan nu bruge lang tid på at opsnuse dine gemte godbidder, og til gengæld får du ro og fred til baby.

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *