Sådan får du mere trafik på hjemmesiden

Tja.. mere trafik på hjemmesiden, mange flere kunder? Når hjemmesiden ikke generer kunder så er det bare om at få drevet noget mere trafik fordi. Det kan man gøre på forskellige måder:

Reklamer

Organisk trafik

Der er mange muligheder, lad os se på nogle af dem. 

Google ads ( betalte topplaceringer i google )

Google ads er en rigtig god nu og her løsning på mere trafik og flere kunder i virksomheden. Prisen for at skaffe en kunde varierer alt efter konkurrence, der bydes på placeringerne, jo flere der annoncerer på de samme søgeord, jo mere koster det. Det er selvfølgelig godt hvis din hjemmeside den sælger ordentligt, det vil skabe flere salg og koste mindre i reklame. 

Vil du forsøge dig med annoncering via google ads, så ring google ads!

Facebook annoncering (SoMe) 

Annoncering via sociale medier er godt og bedst for dem der sælger noget der henvender sig til de fleste. Der betales for antal visninger, så er din annonce attraktiv, så får du meget for pengene. Man kan dog skulle leve med negative kommentarer og alt hvad der ellers følger med. 

Organisk vækst

Det handler om placeringer i søgemaskiner, såsom google der ikke er nogen annonce. Der er mange firmaer, som du ved, der ligger på første side i google. Der kan du også komme til at ligge og det er der rigtig mange penge i. Du vil kunne komme til at skrue ned for dine annoncekroner, eller vækste din virksomhed. Minus er at det er en langsigtet strategi, der ikke virker fra den ene uge til den anden. Til Gengæld så er afkastet af succes med organisk vækst helt vildt, se www.joneseo.dk 

Affiliate marketing

Andre hjemmesider / blogs placere strategisk dine reklamer relevante steder på deres hjemmeside. Der betales en fast pris/procentdel for et salg (lead) typisk mellem 5 og 12%. Du fastsætter selv prisen, dog er du nok nødt til nogenlunde, at følge med i forhold til, hvad andre giver for et salg, ellers vil ingen bruge dine reklamer.

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.