Professionelt revisionsfirma har særligt fokus på landbrugssektoren

Alle danske erhvervsvirksomheder er underlagt den danske regnskabslov. Det betyder, at der skal være styr på alle indtægter og udgifter, ligesom man også skal sørge for at overholde samtlige indberetningsfrister, der måtte gælde hos eksempelvis Skattestyrelsen.

 

I praksis går en registrering af en virksomheds regnskaber under navnet bogføring, og alt efter hvor stor en virksomhed man har, kan der til tider være tale om en omfattende proces, der kræver både tid og andre ressourcer.

 

Særligt i de virksomheder, hvor man vælger at forestå den økonomiske administration selv, kan der hurtigt gå mange ressourcer fra selve kerneforretningen, når fokus flyttes over på de regnskabsmæssige forhold.

 

Derfor kan de i mange tilfælde bedre betale sig at outsource denne dele til et professionelt revisionsfirma.

Når den økonomiske farmassistent rykker ud

Hos det nordjyske revisionsfirma, Stepto, tilbyder de økonomisk rådgivning til erhvervsdrivende inden for landbrugssektoren. Det vil sige, at revisorerne, foruden deres indgående kendskab til alle økonomiske forhold, også har den nødvendige viden om de love og regler, der gør sig gældende på netop landbrugsområdet.

 

Har du brug for hjælp til at få styr på dit regnskab og din bogføring, så du kan fokusere din tid og energi over på den daglige drift, så er Stepto derfor et særdeles kvalificeret valg, hvor du som landmand kan være sikker på, at revisoren forstår de forhold og direktiver, moderne landbrug typisk er underlagt.

 

Hos Stepto bevæger de sig også væk fra den formelle revisor-betegnelse; i stedet markedsføres deres medarbejdere som farmassistenter netop for at understrege, at der er tale om en professionel økonom, der har dine og landbrugets interesser for øje.

Økonomisk rådgivning og assistance efter behov

Som revisionsfirma dækker Stepto en lang række økonomiske forhold, der er forbundet med det at føre virksomhed generelt. De kan rådgive om alt fra investeringer og ejendomsavancer, ligesom de kan bistå med årsindberetninger, lønservice, momsudarbejdelser og alt derimellem.

 

Dertil kommer muligheden for at lade en af deres kompetente farmassistenter stå for selve bogføringen og registreringen af de indtægter og udgifter, der foreligger i netop din landbrugsvirksomhed.

 

Alt efter hvilke behov, du har, og hvilke dele af administration du ønsker at udlicitere, kan du i samarbejde med Stepto få skræddersyet en løsning til håndtering af forskellige økonomiske forhold i virksomheden.

 

Således er det muligt at outsource hele bogføringen til dem, som de varetager fra egne kontorer i Nordjylland, ligesom man også kan vælge at få revisoren ud og udføre de foreliggende opgaver direkte fra landejendommen i det program, I selv har anvendt indtil nu.

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.