Sådan kan du forny garderoben til foråret 

Trænger din garderobe også til fornyelse? Foråret er på vej, og det er en perfekt anledning til at rydde ud i garderoben og udskifte noget af det gamle.

Det kan være, at du trænger til nye smykker eller andre ting, der kan pifte et outfit op, eller måske har du brug for en ny kjole til sommerens fester. 

Om ikke andet så er det altid en god ide at gennemgå sin garderobe og skille sig af med noget af det, man aldrig bruger. 

Ryd ud i garderoben først

De fleste af os sidder inde med noget tøj eller nogle sko, som vi ikke bruger. Det ligger bare bagerst i skabet og fylder. I værste fald giver det dårlig samvittighed, at det aldrig bliver brugt. 

En oprydning i garderoben skaber mere plads og giver et overblik over det, man allerede har. Og der er mange, der kan få glæde af det tøj, du ikke bruger mere. Det kan gives til genbrug eller til et velgørende formål. Hvis tøjet er i meget god stand, kan det ofte også betale sig at sælge det over nettet.

Accessories kan give dit gamle tøj nyt liv

Accessories er en af de ting, som kan sætte et personligt præg på garderoben. Det er her, man virkelig kan vise, hvem man er. 

Et fint smykke eller et smukt tørklæde kan bruges på mange forskellige måder og er derfor en god investering til garderoben. Dette behøver heller ikke være dyrt, så de fleste kan være med på dette. 

Hvis man er typen, der bruger briller, så vil et nyt par briller også ofte have en stor effekt på ens udseende. Det kan ændre meget og virker forfriskende og nyt til foråret. Gå ind og køb dine briller her

Flot kjole til sommerfesterne eller varm sweater til de sene nætter

Forår og sommer betyder for mange, at der bruges mere tid udenfor. Det kan være i form af ture til stranden eller madlavning udenfor i haven. Det kan være, at tilføjelsen til garderoben dette forår er en fin kjole til det varme vejr, der er på vej. 

Måske skal der hellere investeres i en lækker sweater, som kan varme armene, når det bliver køligere om aftenen. 

Der er mange muligheder for at tilføje garderoben noget særligt dette forår. Inspiration kan man finde rundt omkring sig – både i butikkerne, modebladene og endda på menneskerne omkring os. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *