Sådan kommer du bumser på ryggen til livs

Har du en bums på bagsiden af din krop, som bare ikke vil forsvinde? Hvis du ofte får bumser på ryggen, kan det skyldes stress eller dit tøjvalg. Der er flere måder at slippe af med disse bumser på uden at efterlade ar og sikre, at du aldrig får en bums igen! Hos Danish Skin Care kan du finde råd og hjælp til dette.

Håndtering af rygacne

På grund af det faktum, at vi alle bevæger os forskelligt, når vi sover, lægger vi pres på forskellige dele af vores krop, mens vi sover. Mange mennesker finder sig selv rullende på ryggen i løbet af natten, og det er derfor, at mange mennesker ender med at kæmpe med akne på ryggen. For at beskytte dig selv mod at få disse typer af bumser er der nogle trin som du kan følge.

 

Der er et par gode råd, som du kan følge for at slippe af med rygakne for altid

– Sørg for at tage et bad umiddelbart efter træning, da sved og bakterier kan forårsage acneudbrud.

– Undgå at bære stramt tøj og vælg i stedet løsere tøj.

– Brug et mildt rengøringsmiddel til at vaske din ryg hver dag.

– Påfør en aktuel aknebehandling på det berørte område.

Sådan kan bumser påvirke dit mentale helbred

Din ryg er en meget vigtig del af din krop, og hvis du lider af akne der, kan det være svært at føle sig godt tilpas med dig selv. Der er flere måder, hvorpå rygakne kan påvirke din karakter og dit selvværd – den mest indlysende er måske angst – at opleve denne tilstand vil sandsynligvis få dig til at bekymre dig om, hvordan andre mennesker opfatter dig, og dette vil sandsynligvis også smitte af på andre aspekter af dit liv.

– Gør dette til et ritual hver morgen, når du vågner; vask hurtigt din ryg med varmt vand og påfør derefter en anti-acnebehandling. På den måde sikrer du dig, at eventuelle bumser ikke bliver værre i løbet af dagen.

Hvad er en bums?

En bums er en lille pusfyldt plet, der ofte opstår i ansigtet, på halsen, skuldrene og ryggen. Acne kan skyldes mange faktorer, herunder fedtet eller krydret mad, genetik, stress og hormonelle ændringer i kroppen. Hvis du har akne på ryggen, er det måske ikke altid lige så synligt som i ansigtet, men det skal stadig behandles korrekt.

Skal man prikke en bums?

Hvis du har en bums på ryggen, er det første, du skal gøre, at lade den være i fred. Bumser er opbygget af talg og bakterier under huden, og hvis du trykker eller klemmer på dem, spredes dette materiale kun til andre sunde områder. Selv hvis du ikke kan se andre bumser umiddelbart omkring den bums, du behandler, er det stadig ikke tilrådeligt at prikke den.

Hvor længe skal jeg lade en bums sidde?

Ved mild akne i ansigtet anbefaler dermatologer typisk, at man lader bumserne være ubehandlede i fem til ti dage – så de får tid til at helbrede af sig selv på naturlig vis. Tid og en god hygiejne er de bedste bekæmpelser imod bumser, samtidig kan en god fugtighedscreme gøre underværker.

 

3 comments

  1. I used to be suggested this web site by my cousin. I am not sure whether or not this post is written by way of him as no one else know such exact about my difficulty. You’re incredible! Thank you!

  2. Fantastic goods from you, man. I have take into accout your stuff previous to and you are just too excellent. I actually like what you’ve obtained here, certainly like what you’re saying and the way in which through which you assert it. You’re making it entertaining and you still take care of to keep it smart. I can’t wait to learn much more from you. That is really a great web site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.