Træemballage – godt for dine varer og for miljøet

At sende og fragte produkter kan være en bøvlet omgang, især hvis de har nogle ukonventionelle mål og former. Derfor kan det være en fordel, hvis du benytter dig af træemballage, der ikke blot er godt for miljøet, men som også kan bygges i de dimensioner, du har brug for. Selv hvis du bare skal have typiske størrelser, så er træemballage stadig et fornuftigt valg!

Skånsomt for det skrøbelige miljø

Klimadebatten fylder mere og mere i både nyheder, på arbejdspladsen og derhjemme over spisebordet. Og med god grund! Der skal passes godt på den planet, som alle kalder hjem.

Du har måske hørt fra skolelærer og venner, at du ikke må spilde papir, fordi der ikke er nok træer tilbage. Men tendensen er faktisk en helt anden, i både Danmark og Europa. Her fældes der nemlig kun cirka halvdelen af skovenes naturlige, årlige vækst, så der aldrig tages mere træ, end der vokser. Derfor er træ den mest klimavenlige emballage, du kan benytte dig af. Ikke nok med det, så hjælper det også, at emballagen kan laves efter specifikke mål og derfor fylder så lidt som muligt i en transport. Så er der plads til så mange varer på én tur som muligt, hvilket også er bedre for miljøet! Og træets livscyklus er i sig selv jo også CO2 neutral, så også her er denne type emballage skånsom for miljøet.

Her kan du købe træemballage

Om du så blot mangler en skudefuld paller med de sædvanlige mål, eller om du har en kæmpe forsendelse, der kræver speciallavet emballage, så er træemballage et fornuftigt valg! Find dansk træemballage her, hos Dansk Træemballage A/S. Hvis du mangler standard emballager, som for eksempel paller, kan du bestille fra dag til dag. Hvis du derimod har et mere individuelt ønske, så kan du på ovenstående link finde kontaktoplysninger til erfarne medarbejdere, der kan rådgive dig på mål, dimensioner og priser. Med komplette miljøcertificeringer, mere end 500 medarbejdere i Skandinavien, en årlig omsætning på mere end 1 mia. kroner og årtiers erfaring, så kan du trygt handle hos DTE. Med deres rødder solidt plantet i det danske erhvervsliv, så får du service og levering i højeste kvalitet.

Hvis du gerne vil være god ved miljøet, så skal du overveje træemballage. Det er fleksibelt, nemt at tilpasse til dine specifikationer, og så kan du bestille det med god samvittighed. Så følg linket ovenover og bestil din træemballage i dag!

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.