Fordelene ved at købe en brugt iPad

For hver dag der går bliver det mere og mere populært at anskaffe sig en iPad til hjemmet. Mange af os bruger allerede uendelige mængder af tid på vores mobil, og en iPad er den perfekte mellemting mellem en PC og en smartphone, der kan bringe stor fornøjelse til både børn og voksne, og er velegnet til både afslapning og arbejde på farten. Apples populære tablet kan imidlertid nemt gå hen og koste dig svimlende beløb hvis du køber dem frisk fra butikken. Derfor finder mange det i stigende grad attraktivt at købe dem brugt.

Der er mange fordele ved at købe en brugt iPad. Først og fremmest sparer du masser af penge ift. når du køber en ny iPad, hvilket nærmest giver sig selv. Men du vil blive overrasket over hvor mange penge der at spare, især hvis du kan leve med en lidt ældre model, som ikke nødvendigvis sælges i butikker længere. Apple vil altid hævde at deres nyeste iPad er fyldt med revolutionerende forbedringer som du ikke kan leve uden. Men i langt de fleste tilfælde vil en iPad der er et par år gammel stadig kunne opfylde alle dine behov, med mindre du vil bruge den professionelt til grafisk arbejde eller videoredigering, eller planlægger at spille grafisk krævende 3D-spil på den.

En anden fordel er at du ved at købe brugt skåner miljøet for en masse dårligdomme forbundet med produktionen af forbrugerelektronik. Den konstante produktion af tablets og smartphones udleder ufattelige mængder CO2. Samtidig involverer udvindingen af råstoffer minedrift, der udleder kemikalier og affaldsstoffer i lokalmiljøet hvor det foregår, hvilket går ud over drikkevand og dyreliv. Ofte er det også forbundet med rydning af regnskov, for at grave metaller og mineraler op af jorden under træerne.

Ved at købe brugt gør du altså både noget godt for kloden og for din pengepung.

8 comments

  1. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on various websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *