Vil du gerne bestemme hvad der skal ske med dine værdier når du ikke er her mere?

Der er ikke noget der splitter folk mere end når der skal arves, specielt hvis der er flere om at skulle dele det der efterlades, og selv om det kan være ubehageligt at skulle tage stilling til det, så er der det faktum at vi alle ophører med at leve en dag.

Men det vi kan gøre for vore efterladte, det er at sørge for at der ikke opstår strid og splid når vi ikke selv er her mere, forstået på den måde, at du kan oprette et testamente, nu mens du stadig er ved dine fulde fem.

Faktum er at hvis der ikke foreligger et testamente, så er det arvelovens bestemmelser der gælder, og det kan gøre at der er visse medlemmer af din familie, der kommer til midler du ikke ønsker at de skulle have haft.

Hvis du gerne vil undgå skat af din arv, så kan et testamente også være en gavnlig ting, i og med at du kan testamentere hele eller en del af formuen til velgørende foreninger, og det kan være skattefrit.

Hvordan laver du nemmest et testamente?

Jamen i virkeligheden kan du lave dit testamente på den ene side af en serviet, det er så er problemet med det, det er den juridiske gyldighed, og at det kan bestrides af forskellige parter.

Den bedste løsning vil være at lave testamentet, og underskrive det foran en notar, der sidder i din lokale byret, hvor vedkommende sikrer sig at det er de rigtige mennesker der skriver under, og at de er ved deres fulde fem, og der vil altid ligge en kopi i det der kaldes for notararkivet.

Hvis du er i tvivl om hvordan det skal gøres, så klik her – hvor du kan søge meget mere information, og finde ud af hvad der skal til, og ikke mindst hvad det koster. Det kan under alle omstændigheder være en god fremtidsinvestering for dig og dine nærmeste, så penge er lidt mere underordnet, når det handler om livets store spørgsmål.

Det vigtige er at tage hånd om det mens tid er, for når du er kommet herfra er det for sent, og bare rolig, det kan altid laves om hvis du gerne vil have det.

Hvis du ikke er sikker på hvem der står til at arve dig her og nu, så kan du også tage en test der viser hvem der står til at få hvad, det kan give dig et større overblik over de til tider komplicere familieforhold der kan eksistere, som følge af et langt liv med mange partnere og børn.

11 comments

  1. Thanks for every other informative site. Where else may I am getting that kind of information written in such a perfect method? I’ve a mission that I’m just now operating on, and I have been on the glance out for such information.

  2. I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I’ll try and check back more often. How frequently you update your website?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.