Vælg den rigtige og tjen mest på dit hussalg

Når du skal sælge din bolig, så er det med god sandsynlighed en af de vigtigste økonomiske beslutninger, som du foretager i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige ejendomsmægler i denne process. Derfor har vi samlet tre tips til at vælge den rigtige. Ønsker du at skippe disse tips, så anbefaler vi, at bruger vurderingsportalen vurdering-af-hus.dk Her forbinder de dig med en, som opfylder tre nedenstående tips. Du kan besøge siden ved at klikke her.

Vælg en der kender dit område

Skal du eksempelvis sælge et hus på Frederiksberg, så vælg en der kender godt til området. Dette vil gavne dig i flere aspekter af boligsalget. For det første, så kan de tale bedre ind til køber. De kan hurtigere og mere naturligt nævne de unikke værdier ved området. For det andet kan de bedre vurdere boligens pris. Her vil de med bedre sandsynlighed hverken vurdere boligen for dyr eller for billig. Dette vil samlet set give dig en bedre pris og et kortere liggetid.

Vælg en med erfaring

Vælg en som har nævneværdig erfaring. En som har solgt mange boliger før. Dette giver måske sig selv, men det er et vigtigt punkt at understrege. Ikke blot vælg en mægler grundet god kemi. God kemi kan selvsagt være et vigtigt element, men endnu vigtigere er det, at mægleren har resultater. Det er sidste ende det, som giver dig økonomisk værdi. 

Vælg en med resultater i området

I forlængelse af ovenstående, så tøv ikke med at spørge ind til resultater. Gribes der igen fat i eksemplet med Frederiksberg, så spørg endelig mægleren, hvor mange boliger de har solgt i området. Hvor mange de har solgt til, over eller under salgsprisen. Det er helt okay at spørge ind til. De skal trods alt levere en reelt stykke arbejde for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *