Vil du se besparelser på din varmeregning?

Der er mange forskellige muligheder for at få opvarmet boligen. Nogle metoder er dog mere effektive end andre.

Er du træt af, at varmeregningen er ved at ruinere dig, hver gang den dumper ind i mailboksen? Måske du skulle prøve at vende blikket i retningen af et pillefyr? Det er nemlig ikke helt lige meget for varmeregningen, hvilken opvarmningsmetode, du gør brug af.

Et nyt fyr kan ændre din økonomi

Når du vælger at installere et pillefyr i din bolig, vil det selvfølgelig være en relativt dyr investering. Men set i betragtning af, hvor meget der er mulighed for at spare, så er det slet ikke tosset.

Undersøgelser viser, at du kan spare op til 60% af din varmeregning, hvis du vælger at bruge et pillefyr frem for et oliefyr. Skifter du derimod fra opvarmning med el og over til opvarmning med pillefyr, så kan besparelsen nå helt op på 70%.

Skulle du allerede have installeret et pillefyr, så kan det være, at du skal undersøge, om ikke der skal opgraderes til en nyere model. Virkningsgraden er blevet forbedret hen over årene, så der vil også være besparelser at hente, hvis du skifter et gammelt fyr ud med et nyt.

Selvom det er en større investering, vil det med så store besparelser, allerede have tjent sig selv hjem efter få år. Har du fået mod på at undersøge produktet nærmere, så se mere om mulighederne her.

Er du i tvivl om et pillefyr er noget for dig?

Der er nogle ting, som man skal være opmærksom på, når man investerer i et pillefyr. Med et sådant fyr, følger der også lidt mere arbejde, end hvis man benytter andre opvarmningsmetoder.

Du skal være indstillet på at bruge lidt mere tid, end ved andre løsninger. Der skal bl.a. fyldes træpiller i, og der vil også skulle sættes lidt tid af til at rense for aske og slagger. Det er ikke det store vedligehold, der er tale om, men man skal stadig have for øje, at fyret skal passes på en anden måde end ved andre løsninger.

Ligesom med så mange andre ting, er der forskel i pris og kvalitet. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så er det altid en god idé at forhøre sig hos fagfolk. Så kan du også få afklaret de spørgsmål, der måtte være, inden du investerer i et nyt pillefyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *