Bliv ansat med løntilskud

Det er på ingen måde altid let at få et job, selvom man står klar og parat til at arbejde. Det kan gå hårdt udover privatøkonomien såvel som trivsel. At gå uden arbejde kan blive overraskende hårdt, idet de fleste mennesker har behov for noget at strukturere deres liv ud fra, tryghed og fællesskab på en arbejdsplads. Heldigvis er der hjælp at søge og initiativer at gøre, og ansættelse med løntilskud kan være ét af dem. Du kan med fordel læse endnu mere om løntilskud på internettet i dag.

Fra ledig til jobtager

Netværk, netværk, netværk. Ring eventuelt og spørg personer i din omgangskreds. Måske kender du nogen, der kender nogen indenfor den branche, du ønsker dig job i. Få forbindelse til personer, der kan fortælle dig om, hvad arbejdsgivere i din branche vægter, når de skal ansætte nye medarbejdere eller udvikle deres virksomhed.

For eksempel kan du under visse omstændigheder ”lokke” virksomheden med, at du kan vise dit værd under en praktik eller løntilskudsordning i virksomheden. Således er det ikke dyrt for virksomheden at ansætte dig, og du kan få gode erfaringer med at løse opgaver på arbejdsmarkedet. Alle erfaringer er et trin på vejen, og måske kan løntilskud blive et trin, du kan tage på vejen til et fast job.

Sæt dig i arbejdsgiverens sted. Forestil dig, at du er den person, der skal overveje at ansætte dig. Hvad kan den arbejdsplads eller virksomhed, du har i tankerne, få ud af at ansætte dig? Fokuser på, hvad de kan vinde, når du udarbejder en god ansøgning.

Løntilskud

Løntilskud vil sige, at det offentlige og din A-kasse hjælper med at betale en procentdel af din løn i en periode. Således kan du lade dig ansætte på en måde, der i den givne periode ikke koster mange penge for arbejdspladsen. Det er noget, der kan hjælpe dig ind i en virksomhed, og give dig plads til at bevise dit værd, inden du opnår en eventuel længerevarende ansættelse.

Alt efter din alder og hvor længe, du har været ledig, foreligger der forskellige faktorer for, om du er berettiget til løntilskud. Få en god snak med din A-kasse eller dit jobcenter for at blive sikker på, om det er en ordning, du kan gøre brug af i din situation. Og så er der forskel på, hvor længe du kan være ansat med løntilskud alt efter, om din nye arbejdsplads er privat eller offentlig.

5 comments

  1. Hi, Neat post. There’s a problem with your website in internet explorer, would test thisK IE nonetheless is the market chief and a big element of other folks will miss your excellent writing due to this problem.

  2. You actually make it appear really easy together with your presentation however I in finding this matter to be actually something which I feel I’d by no means understand. It seems too complicated and extremely large for me. I am looking forward on your next post, I will try to get the cling of it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.