Bryllupskagen

Ja. Ja, blev der svaret da manden gik på knæ og kvinden svarede, med tårer i øjnene, ja. Ja, jeg vil gerne være din hustru. Det er store ord og det giver kuldegysninger hver evig eneste gang, vi ser et andet menneske gå på knæ. Det er så romantisk, det er så ægte og det er så dybtfølt som noget kan være.
Det mærkes, at der ligger kræfter, tid, energi og overvejelser bag, hvordan manden nu skulle spørge kvinden i sit liv.

Bryllupskagen

Så varer det ikke længe, før dagen over alle dage skal løbe af stablen. Nemlig bryllupsdagen.
Jeres bryllup skal ikke forhastes, det skal ikke kompliceres og det skal heller ikke bare være endnu et bryllup. Det skal heller ikke være som jeres venners eller families bryllup, det skal være jeres eget helt specielle og unikke bryllup. Så husker i altid tilbage på dagen, hvilket i altid vil, under alle omstændigheder. Det er bare altid bedst at tænke tilbage på bryllupsdagen med gode og positive minder.
Her er kagen ikke det vigtigste, fordi det er der intet der er på bryllupsdagen. Alt er nemlig vigtigt. Det er ingen underdrivelse at sige alt, fordi der sker og er så mange facetter af et romantisk, kærligt og moderne bryllup.

Vi tilbyder jer inden for i Bake My Days lokaler og kaffebar til en fortrolig og personlig samtale om jeres bryllupskage. Der er mange overvejelser og det kan være svært at finde rundt i. Hvis i ved nogenlunde hvor i vil hen med kagen er det helt super fint og nemt. Men vi står også gerne til jeres assistance med vores ekspertise og guidance i processen med at beslutte hvordan og hvorledes det hele skal være omkring kagen. Det kan i booke jer ind til, i en 30 minutters personligt møde, hvor i får lov at smage alle vores varianter af kager, som kunne nede i jeres bryllupskage. Samtidig nyder vi en god kop kaffe sammen og beslutter i ro hvordan jeres specielle kage skal se ud. I bliver altid klogere efter 30 minutters snak og samtale om lige præcis vores kerneområde.

1 comment

  1. You are my inhalation, I have few blogs and often run out from post :). “Fiat justitia et pereat mundus.Let justice be done, though the world perish.” by Ferdinand I.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.